Gerbrands verwacht komende week nieuwe spits bij AZ

By
Updated: juli 19, 2013

Achter de schermen is AZ druk bezig om het vertrek van Altidore op te vangen. Met Johannsson en Babalj heeft de club uit Alkmaar al geanticipeerd, maar volgens Verbeek hebben beide spelers nog te weinig wedstrijden in de benen. De coach hoopt dan ook dat er nog een extra spits wordt gehaald vanwege het drukke schema.

VI weet te melden dat het AZ bestuur gehoor geeft aan de oproep van Verbeek. “AZ was een van de weinige clubs die al vroeg kon toeslaan op de transfermarkt. En al zijn er een paar sterke schakels weg. Ook Gertjan Verbeek gelooft dat een plaats bij beste vijf haalbaar is. De komende week verwacht ik dat we ook rondkomen met een nieuwe spits,” aldus Gerbrands.

20 Comments

 1. Jeroen

  19 juli 2013 at 08:03

  Mooi! Ik ben benieuwd wie het gaat worden. Zullen ze nog met een verrassing komen uit de hoge hoed? Je hoort hier en daar de naam van Bas Dost vallen, maar verwacht niet dat hij haalbaar is.

 2. woonwagenpower

  19 juli 2013 at 09:41

  Mike van Duinen, lijkt niet weg te mogen bij ADO, maar hoeveel centjes heeft AZ over voor een bepaalde speler? iedere waar, naar zijn geld natuurlijk.
  Ook zou het me niet verbazen dat ze in de media de naam Mike van Duinen noemen, en ondertussen ook bezig zijn met Bas Dost, misschien om andere kapers zand in de ogen te strooien. En aangezien onze Gert-Jan Verbeek in het verleden al gewerkt heeft met Bas Dost, kan dat en voordeel zijn om hem binnen te hengelen. Maar ook Bokita is denk ik nog kneedbaar en kan nog groeien onder Gert-Jan Verbeek en natuurlijk onze spitsentrainer Piet Keur.

 3. AZ WOMAN

  19 juli 2013 at 09:45

  Ik denk ook dat we de invloed, en trainingsmethode van Piet Keur niet mogen onderschatten, wie het ook zal worden, Piet en Gert-Jan en de familie Haar, zullen er wel een scorend vermogen van maken.

 4. AZformallyknownasAZ

  19 juli 2013 at 10:30

  Ik weet niet wat het is maar ik heb zo maar een heel goed gevoel bij deze selectie en het nieuwe team. He kan wel weer een heel mooi seizoen worden. Nog een spits erbij en we kunnen er lekker tegenaan. Mooi man!!!!

 5. Fan

  19 juli 2013 at 12:22

  Misschien is het een idee om Landzaat en Cziommer te contracteren als extra middenvelders

  • oma

   19 juli 2013 at 14:11

   voor een rollator en een bakje koffie.
   het is az geen bejaardentehuis Feijenoord zo als een paar jaar terug.

  • Jeroen

   19 juli 2013 at 21:14

   Te duur joh! Die gasten zijn gewend om een hoop geld te verdienen per maand. Dat willen ze echt niet ineens inleveren. Daarnaast heb ik de voorkeur voor talenten die je nog met winst kunt verkopen.

 6. AZ4Altijd

  19 juli 2013 at 14:11

  Ervaring is altijd handig, maar AJB Fan. Kan het ook te gek maken. Landzaat is gewoon al zo langzaam.

 7. Mike

  19 juli 2013 at 18:19

  Ajb ???

 8. woonwagenpower

  19 juli 2013 at 19:20

  Misschien kan onze knuffelsupporter Timon in de spits?

  • Gerrit Vooijs

   19 juli 2013 at 21:13

   Kan hij toch naar binnen zonder een seizoenkaart 🙂

 9. kaazie87

  20 juli 2013 at 11:00

  waarom haalt az youness mokhtar nou niet ik las nou net weer dat zwolle met 3-2 heeft gewonnen van werder bremen en dat de grote man van de wedstrijd je raat het al youness mokhtar was.hij was zelfs zo goed dat werder der over nadenkt hem direct te halen. echt mensen die gozer kan een hele grote worden als az hem nu haalt ken hij mooi nog ff wat leren van martens en daar wordt je echt niet minder van. maar ik verwacht dat az eerst gudmondsson gaat verkopen en waarom ook niet lewis staat ok te trappelen. weet iemand hoe dat zit trouwens lewis was toch altijd rechtsbuiten?

  • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

   20 juli 2013 at 14:23

   Hi Kaazie87, AZ zal naar verwachting niet op één paard wedden dus wie weet komt Mokhtar plotseling uit de hoge hoed rollen. De kans op een verrassing is niet uitgesloten.

   • kaazie87

    20 juli 2013 at 16:58

    dat denk ik niet…. mokhtar is geen spits maar linksbuiten. az is echt op zoek naar spits, mocht gudmondsson vertrekken verwacht imwel dat mokhtar eerste keus zal zijn, maar ben bang dat hij dan al andere club heeft heerenveen twente en nog een heleboel clubs willen hem hebben.
    maar begrijp me niet verkeerd hoor mike van duinen zie ik ook heel graag komen wordt een topper ikzelf vindt het een verbeterde versie van aron der zit ff meer pit in al denk ik dat aron sneller is maar mike geeft veel meer

    • Mozes

     21 juli 2013 at 15:28

     Ik roep ook al een tijdje dat AZ de linkerkant moet versterken maar volgens supporters die wekelijks meerdere trainingen bekijken zeggen dat AZ veel vertrouwen heeft in Berghuis. Ze zien in hem een snellere versie van Martens. Nu denk ik dat de vergelijking niet opgaat want ik heb maar weinig mensen gezien met de techniek van Maarten.

     De creativiteit van Berghuis en zijn trap heb ik aanzienlijk zoen verbeteren. De creativiteit komt vaak als je genoeg vertrouwen krijgt van mede spelers en de technische staf. Tijdens oefenwedstrijden zie je dat ze Berghuis snel proberen te zoeken en hem daarmee vertrouwen.

     Op twitter lees ik dat Fiorentina serieus werk wilt maken van Viergever. Het is maar één bron dus hopelijk is er iets van waar.

     • Gerrit Vooijs

      21 juli 2013 at 19:56

      Als iemand nu nog Viergever wilt hebben kost hij de hoofdprijs en vangt AZ 4-5 miljoen.
      Voor AZ breken nu zware weken aan A’dam – Heerenveen – A’dam en Europees voetbal. Kortom AZ kan veel verspelen en zal daarom een hoge prijs verlangen. Met dat geld kan AZ ergens een adequate vervanger los weken.

 10. remco

  21 juli 2013 at 16:06

  er zou ook intresse zijn voor reijen van rkc

 11. Timon

  21 juli 2013 at 20:00

  Zie boven: Timonl lag lekker in Egmond op het strand! Reed rond 17.00 uur langs half volle parkeerterreinenlangs Afas stadion; kijk dacht ik zo zal in de toekomst dit terrein eruit zien : 9000 man,half volle parkeerterrein! Waar is die spits die G Rembrandts beloofde?

 12. woonwagenpower

  21 juli 2013 at 20:33

  Hey timon onze knuffelsupporter, Kan jij niet in de spits?

 13. VakZer

  21 juli 2013 at 21:41

  Hè Timon, de site heet fanvanaz.nl. Wat doe jij er op?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *