Update: Sparta middenvelder Strootman in belangstelling van AZ

By
Updated: mei 30, 2009
Sparta middenvelder Strootman in belangstelling van AZ

AZ, FC Utrecht, FC Twente en FC Groningen zijn geïnteresseerd in Kevin Strootman. De negentienjarige middenvelder van Sparta voerde volgens De Telegraaf al een gesprek met Ron Jans, de trainer van FC Groningen, terwijl AZ de belangstelling officieel kenbaar maakte bij Sparta.

Het begint er erg sterk op te lijken dat AZ de strijd om Strootman heeft gewonnen. Beide clubs hopen de transfer snel af te ronden. Doordat hij nog een contract heeft tot 2012 moet AZ wel diep in de buidel tasten, maar dat schijnt geen probleem te zijn.

Afgelopen transferperiode had AZ ook al interesse in de diensten van de middenvelder, en wilde hem nog kopen en vervolgens verhuren aan Sparta. Of deze mogelijkheid nu weer bestaat is nog maar de vraag.

Update 29-05

Sparta en AZ zijn met elkaar in gesprek over Strootman. Meerdere clubs hadden interesse in de middenvelder, maar die van AZ is het meest concreet.

Update 30-05

Ook Ajax heeft erg veel interesse in de 19-jarige middenvelder van Sparta. Dat meldt televisieprogramma FC Rijnmond. Het lijst met geïnteresseerde clubs groeit continue. Op dit moment hebben de volgende clubs interesse in de middenvelder: AZ, Ajax, FC Utrecht, FC Groniningen en FC Twente.

Strootman verlengde in november vorig jaar zijn contract tot 2012. De linkermiddenvelder debuteerde in februari 2008 tegen Ajax (6-2 verlies) en groeide al snel uit tot een vaste waarde. In de verbintenis van Strootman zijn clausules noch prijsafspraken gemaakt betreffende een transfer. Bron: Sportweek.nl

Wie vindt jij de beste middenvelder van AZ? Stem nu op de poll die je terug kan vinden op de homepage!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *