Dembele interessante optie voor Genoa

By
Updated: mei 29, 2009
Dembele interessante optie voor Genoa

De president van Genoa heeft laten weten Dembélé een interessante optie te vinden om te contracteren. “Dembélé? Ik kan bevestigen dat hij een hele interessante optie is,” aldus de voorzitter Enrico Preziosi.

De AZ spits heeft een uitstekende seizoen achter de rug en staat in de belangstelling van meerdere Italiaanse clubs.

De vraag blijft natuurlijk of een overstap naar Genoa, de club waar John van ’t Schip heeft gespeeld, een interessante optie is voor de Belgische spits. Op dit moment staat Genoa op de 5de plek wat recht geeft op een UEFA cup ticket.

Wie vindt jij de beste middenvelder van AZ? Stem nu op de poll die je terug kan vinden op de homepage!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *