Update: FC Utrecht geïnteresseerd in AZ target Van Wolfswinkel

By
Updated: mei 29, 2009
FC Utrecht geïnteresseerd in AZ target Van Wolfswinkel

Marcel Brands heeft al vaker aangegeven zeer geïnteresseerd te zijn in de diensten van Vitesse speler Van Wolfswinkel. Afgelopen transfer periode was hij dichtbij een overgang naar AZ, maar Marcel Brands wilde hem niet op korte termijn overnemen. Op dat moment was er namelijk geen ruimte. “Pas als één van de AZ spitsen vertrekt zou de spits weer in beeld komen,” aldus Brands.

AZ is te laat! Vrijdag ondertekende Van Wolfswinkel een contract bij FC Utrecht voor 4 seizoenen. Jammer, want Van Wolfswinkel was voor de toekomst zeker een aanwinst geweest.

Gisteren stond op de AZ website dat Pellè de club mag verlaten. Dit zou betekenen dat Van Wolfswinkel weer in beeld komt. Echter, het lijkt erop dat de jonge spits van Vitesse dichtbij een overgang is naar FC Utrecht. De club uit de Domstad heeft een bod neergelegd van twee miljoen, Vitesse wil een miljoen meer voor het talent. Toch lijkt het er sterk op dat beide clubs hier wel uitkomen.

Eerder was de vraagprijs nog vijf miljoen euro. Van Wolfswinkel (20 jaar) staat in Arnhem nog tot 2012 onder contract.

Wie vindt jij de beste middenvelder van AZ? Stem nu op de poll die je terug kan vinden op de homepage!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *