Cziommer houdt bij ‘oude liefde’ conditie op peil

By
Updated: juli 16, 2013

Simon Cziommer houdt zijn conditie op peil bij zijn oude club AZ. De 32-jarige middenvelder vertrok eind vorig seizoen bij Vitesse, waar hij geen aanspraak maakte op een nieuw contract.

Tussen 2006 en 2008 kwam Cziommer al uit voor AZ. “Terug bij mijn oude liefde, terug op het oude nest”, vertelt Cziommer op de website van Sports Entertainment Group, het bedrijf dat zijn zaken behartigt. “Bij AZ heb ik een fantastische tijd gehad. De club geeft me een prettig gevoel. Bovendien heb ik veel contacten overgehouden aan mijn periode bij AZ.”

“Ik zocht een club om mijn conditie op peil te houden en woon redelijk in de buurt. Dus kwam ik uit bij AZ. Ik ben blij dat trainer Gertjan Verbeek het geen probleem vond. Bij hem zijn de trainingen van een hoog niveau en weet ik ook zeker dat ik in perfecte conditie kom. Daarnaast wil ik mijn bijdrage leveren op de trainingen. Zo is het een dubbelslag. De kwaliteit van de groep is ook heel hoog. Ik denk zelfs dat AZ beter is dan vorig jaar. Ik kijk er echt naar uit om te beginnen, ben zelfs een beetje gespannen.”

Onder Fred Rutten speelde Cziommer nog aardig wat Eredivisie-wedstrijden. “Bij Vitesse kwam er een nieuwe trainer (Peter Bosz) en die wilde met nieuwe jongens werken. Dat neem ik hem niet kwalijk. Een nieuwe trainer, een nieuwe werkwijze, nieuwe spelers. Ik moet daarmee leven en een goede club vinden. Gelukkig krijg ik bij AZ nu de mogelijkheid om in topconditie te geraken, zodat ik direct klaar ben voor een nieuwe club.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

8 Comments

 1. Mike

  16 juli 2013 at 12:21

  Het bestaat nog club liefde !!!!! Ik hoop dat AZ werk gaat maken van Simon, Gewoon een goeie speler voor de breedte bij AZ alleen is de vraag of de liefde echt is want hij zal dan qua salaris flink achteruit gaan.

 2. Timon

  16 juli 2013 at 12:41

  Meteen weer opmerkingen : binnenhalen……..Cziommer is passé !

 3. de echte supporter

  16 juli 2013 at 12:48

  ik vond simon geweldig in die jaren bij AZ. ik denk niet dat AZ hem nu moet binnen halen. ik ben er mee eens hij is passé

 4. Derek

  16 juli 2013 at 12:55

  Het was gezellig maar lijkt me niet meer van toegevoegde waarde…

 5. Gerrit Vooijs

  16 juli 2013 at 13:38

  Gaat natuurlijk nooit gebeuren dat AZ een oude versleten blessure gevoelige voetballer nog even zijn zakken laat vullen.

 6. mozes

  16 juli 2013 at 18:16

  Volgens Voetbalzone zitten FC Twente en AZ achter Jeremy Bokila aan. Hij mag weg voor 1 miljoen.

  • Mike

   16 juli 2013 at 20:52

   Wel een leuk speler Bokila maar 1 miljoen vind ik te veel, een goeie speler als 2e a 3e spits.

 7. urdal

  16 juli 2013 at 22:35

  Alleen voor de breedte kan je hem nemen, maar op amateur basis contract.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *