Jóhannsson: ‘Altidore opvolgen is moeilijk’

By
Updated: juli 15, 2013

Aron Jóhannsson moet komend seizoen een belangrijke rol gaan vervullen bij AZ. De IJslandse spits is in Alkmaar de opvolger van Jozy Altidore, die voor een miljoenenbedrag naar het Engelse Sunderland vertrok.

Jóhannsson kwam in de winterse transferperiode al naar AZ. “Ik heb iedereen goed kunnen leren kennen en ik heb mijn plekje gevonden in Alkmaar. Alles is in orde, nu is het aan mij om op het veld te laten zien wat ik kan”, weet de goaltjesdief in gesprek met Sp!ts.

De aanvaller is onder de indruk van Altidore. “Hij is de afgelopen twee jaar heel belangrijk voor de ploeg geweest en vorig seizoen was hij de beste speler. Het zal voor mij erg moeilijk worden om de fans te laten vergeten dat hij is vertrokken, maar ik ga mijn best doen.” Bron: Elfvoetbal.nl, bron foto: AZ.nl

2 Comments

 1. AZformallyknownasAZ

  15 juli 2013 at 17:58

  Nou Aron Altidore is niet op te volgen. Want qua fysiek en type verschillen jullie nog al.
  Dat maakt ook niet uit want Gudelje kan ook Maher niet vervangen, want heel ander type speler.
  Dus wees je eigenwijze zelf en scoor er op los voor ons mooi clubbie. Uit alle standen met je voeten, hoofd en anderszins. Want dat maakt ons niet uit. Qua resultaat kun je er alles aan doen om Jozy te evenaren. Want dat jij kan voetballen hebben we al kunnen zien. Ga er voor en heel veel succes ermee!!!!

 2. Roan

  15 juli 2013 at 22:29

  Offtopic:
  Weet iemand waar AZ morgen gaat trainen om 15:30? Alvast bedankt.

  Ontopic: johannsson wordt denk ik de nieuwe sensatie in alkmaar hij doet me een beetje denken aan de torres in vorm van liverpool

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *