Arveladze blijft bij AZ ondanks interesse Ajax

By
Updated: mei 27, 2009
Arveladze blijft bij AZ ondanks interesse AZ

Shota Arveladze heeft besloten zijn contract bij AZ uit te dienen, zo meldt De Telegraaf. Ajax polste de assistent-trainer, die daardoor aan het twijfelen sloeg. Na een telefonisch gesprek met Ronald Koeman, de opvolger van Louis van Gaal bij AZ, besloot de Georgiër om zijn nog één jaar doorlopende verbintenis na te komen.

In eerste instantie werd de Georgiër gepolst voor het assistentschap onder Morten Olsen. Na een gesprek tussen Ajax en de huidige bondscoach van Denemarken werd al snel duidelijk dat de komst van de Deen geen optie was. Desondanks wilde de Amsterdamse club dat Arveladze samen met John van ’t Schip assistent moest worden van de nieuwe hoofdtrainer, die sinds dinsdag naar de naam van Martin Jol luistert.

Het is nog onduidelijk welke assistenten Jol onder zijn hoede krijgt. Volgens diverse media wordt Danny Blind, momenteel technisch manager van Ajax, zijn rechterhand samen met Van ’t Schip. Broer Cock, als zogenaamde personal assistent, en conditietrainer Michael Lindeman van Hamburger SV zouden overkomen van HSV. Voor Rob Witschge wordt waarschijnlijk een functie bij Jong Ajax geregeld. Bron: Voetbalzone.nl

Wie vindt jij de beste middenvelder van AZ? Stem nu op de poll die je terug kan vinden op de homepage!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *