AZ heeft vertrouwen in behoud Schaars en Vejinovic

By
Updated: mei 26, 2009
AZ heeft vertrouwen in behoud Schaars en Vejinovic

Ondanks vermeende interesse van Bayern München blijft Stijn Schaars voorlopig in Alkmaar bij AZ. Technisch manager Marcel Brands verwacht dat de aanvoerder van de Alkmaarders spoedig zijn contract zal verlengen.

De 25-jarige middenvelder heeft nog een contract tot medio 2010. Al wekenlang onderhandelen beide partijen over een nieuwe verbintenis. “Ik heb er vertrouwen in dat het deze week rond komt”, zegt de directeur tegen Voetbal International. “Beide partijen hebben afgelopen week een aantal goede gesprekken gehad.”

Marko Vejinovic lijkt ook te bij AZ te blijven. De aanvallende middenvelder zal vermoedelijk op korte termijn een nieuw contract tekenen. Hij debuteerde dit seizoen in de hoofdmacht van AZ en kwam in totaal tot drie duels.

Wie vindt jij de beste middenvelder van AZ? Stem nu op de poll die je terug kan vinden op de homepage!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *