Altidore zal AZ nooit vergeten: ‘Ongelooflijk dankbaar’

By
Updated: juli 10, 2013

Jozy Altidore speelt komend seizoen voor Sunderland. De 23-jarige spits zal zijn tijd bij AZ echter nooit vergeten, zegt hij in een afscheidswoord op zijn eigen website.

Daarin dankt hij zijn ‘vrienden uit Alkmaar’. “Ongelooflijk veel dank voor de afgelopen twee jaar. Vanaf dag één hebben jullie me thuis laten voelen. De fantastische momenten die ik met jullie meemaakte zal ik nooit vergeten.”

“Als voetballer en als mens ben ik de afgelopen twee jaar ontzettend gegroeid. Dat heb ik te danken aan de fantastische AZ-staf en -ploeggenoten. Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik deze geweldige club en stad heb mogen vertegenwoordigen. Ik wens jullie niets dan het beste in de toekomst. Mijn tijd in de ‘City of Dreams’ zal ik nooit vergeten.” Bron: Voetbalprimeur.nl

7 Comments

 1. Mike

  10 juli 2013 at 13:08

  Wij zijn jouw ook dankbaar dat je de keuze voor AZ maakt was voor iedereen een verassing. Zonder jouw waren we gedegradeerd en hadden we de beker niet gewonnen. Ik zal Jozy nooit vergeten een geweldige sportman en zal hem de rest van zijn carrière blijven volgen. Ik hoop dat Sunderland een goeie stap voor hem is want dat betwijfel ik.

  Thanks Jozy !!!! Je bent altijd welkom in Alkmaar !!!!

 2. AzAlkmaar

  10 juli 2013 at 13:17

  Helemaal met Mike eens,!!! Jozy bedankt!!!!

 3. VakZer

  10 juli 2013 at 18:37

  Respect Jozy. Heel veel dank voor de mooie doelpunten en ik hoop dat je het net zo gaat doen bij Sunderland. Engeland heeft er een AZ ster bij.

 4. Gerrit Vooijs

  11 juli 2013 at 17:45

  Een mooie sportman en een echte Amerikaan ! Sportief, een winnaarsmentaliteit en altijd correct naar de fans en de club in de media.
  Hij is gegroeid en ik hoop dat hij deze keer wel slaagt. Want laten we eerlijk wezen, als hij terugkomt is hij mislukt en dat gun je hem niet !
  Jozy heel veel succes !

 5. remco

  11 juli 2013 at 19:02

  hopleijk over 10 8jaar een terugkeer dat zou fantasties zijn

  • Gerrit Vooijs

   12 juli 2013 at 18:42

   Past niet meer in de filosofie van AZ. Alleen jeugdige talenten die met enige winst hopelijk kunnen worden verkocht zullen het shirt van AZ mogen aantrekken.

   Eerder zie ik hem nog eens bij Feyenoord spelen want die trekken vaker oudere spelers aan.

 6. remco

  13 juli 2013 at 13:41

  jammer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *