AZ verliest oefenduel van Go Ahead Eagles: 0-3

By
Updated: juli 9, 2013

AZ heeft dinsdagavond het oefenduel met Go Ahead Eagles verloren. Na een 1-0 ruststand won de ploeg die onlangs naar de Eredivisie promoveerde uiteindelijk met 3-0 dankzij treffers van Marnix Kolder (2x) en Xander Houtkoop.

Later meer…

20 Comments

 1. Jeroen

  9 juli 2013 at 22:13

  Oefff ben benieuwd hoe Verbeek hierop gaat reageren. Wellicht spoedig nog wat versterking halen van de vele miljoenen die we hebben?

 2. Dennie

  9 juli 2013 at 22:30

  Wel nee, verbeek kennende hebben onze jongens nog ff in het krachthonk gezeten of een marathon moeten lopen vanochtend…. Dit is niet zo’n ramp en buiten dat zwaar trainen elke 3 dagen een wedstrijdje en nu volgens mij 3 in 6 dagen. Verbeek is een beul maar zo staan ze wel weer lekker afgetraind aan de start van de competitie.

 3. remco

  9 juli 2013 at 23:16

  liever in de voorbereiding dan in de competitie
  az moet deze opstelling spelen volgend seizoen

  esteban
  johansson wuytens gouweleeuw viergever
  henriksen gudeljje
  overtoom
  lewis johansson berghuis

  • oma

   9 juli 2013 at 23:32

   waarom wordt je geen trainer van az?

 4. Roan

  9 juli 2013 at 23:38

  Jammer, vedder snap ik niet dat az telkens begint met het middenveld henriksen gudelj elm, daar zit heel weinig creativiteit in dat lijkt een beetje op het middenveld van een paar jaar geleden met schaars wernbloom elm. ik zie dan liever henriksen overtoom (martens) gudelj

 5. Gerrit Vooijs

  10 juli 2013 at 00:13

  ‘S morgens getraind en ’s avonds gespeeld. Verbeek kennende zullen de trainingen in de voorbereiding erg pittig zijn. Kortom, geen paniek, Verbeek strooit iedereen weer zand in de ogen.
  Starten met Gouweleeuw en linksback Viergever in het centrum en met Gorter weer eens op de vleugel. Dan 3 werkpaarden op het middenveld omdat hij Overtoom, Berghuis en Martens niet wil of kan inzetten.
  Kortom Verbeek wilde vanavond geen voetbal zien maar hardlopen. Jammer voor meegereisde AZ supporters en leuk voor GAE, maar verder vooral geen overhaaste conclusies aan verbinden.

 6. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  10 juli 2013 at 00:17

  Aj, dat wordt waarschijnlijk nog lastig met het invullen van de nieuwe poule… optimistisch, pessimistisch of een dobbelsteen?

 7. woonwagenpower

  10 juli 2013 at 07:21

  Jammer, maar zo zie je maar hoe belangrijk een voorbereiding is, ook hier zal Gert-Jan Verbeek zijn conclusies uit trekken.

 8. Derek

  10 juli 2013 at 09:51

  wtf?

 9. AZformallyknownasAZ

  10 juli 2013 at 10:01

  Toch nog eens goed kijken naar de samenstelling van het team en aan dit verlies maar niet te veel conclusies verbinden. Een creatieveling op het middenveld is essentieel. Als je in huis hebt moet je die ook opstellen. Het is het goed om nog om te zien naar een extra vleugelspeler met scorend vermogen. Volgens mij heeft PEC Zwolle nog een aanvaller te koop staan en is bereid te onderhandelen. Snel handelen dus want straks kaapt deze Twente deze speler weg.

 10. oldfan

  10 juli 2013 at 10:04

  Oei, Onze trainer werd er niet vrolijk van en dat zegt genoeg. Er ging te veel mis. Johansson is een meevoetballende spits maar geen aanspeelpunt zoals Jozi. Toch nog maar een kwaliteitsinjectie er bij? Wordt toch wat onzeker na zo’n seizoen als vorig jaar. Toch maar moed houden dat het nog maar het begin is.

  • Geert

   10 juli 2013 at 10:31

   Eerlijk gezegd denk ik dat een meevoetballende spits veel beter bij AZ past dan een echt aanspeelpunt. Kijk bijvoorbeeld naar El Hamdaoui. Niet scoren tegen GAE is nog tot daar aan toe, maar 3 goals tegen krijgen? Verder deel ik de mening van Roan betreft het middenveld. Gewoon een middenveld neerzetten met Henriksen, Gudelj en Overtoom/Martens.

 11. brandon

  10 juli 2013 at 11:15

  De trainer zou moe van zichzelf moeten worden. Als je weer verkeerd begint aan een wedstrijd dan is het heel moeilijk om dat om te draaien. Dus GJV stop nu eens met die Gorter,Elm en Gudjohnsson op te stellen in de basiself want dan roep je t over jezelf af en wanneer je dat niet wilt dan zal het hakmes of zwaard vanzelf je nek bereiken.

 12. azdc

  10 juli 2013 at 11:24

  Gudjohnsson???

  • brandon

   10 juli 2013 at 19:33

   sorry foutje lijkt gjv wel

 13. Timon

  10 juli 2013 at 13:32

  Bereid je alvast maar voor op deze uitslagen! Wat blij seizoenkaart niet verlengd!

 14. AZformallyknownasAZ

  10 juli 2013 at 19:11

  Het enige wat nu je niet moe gaan roepen is dat je Maher en Altidore mist. Dat is wat vreemd. Je bent er
  als club namelijk zelf bij dat je deze spelers verkoopt. Ik hoor Cocu ook niet over Mertens, Lens, Pieters en Toivonen. Als je vindt dat je selectie nu niet op orde is moet je actie ondernemen en niet lopen mekkeren. Dat is geen lekker begin. Er zijn voldoende miljoenen binnengekomen om actie te ondernemen. Ook moet je trots zijn op spelers die je nu wel binnen hebt. Maar zet ze dan goed neer. En als het niet wil dan wissel je ze. En……..vergeet je eigen jonge talenten niet. Want er is nu een behoorlijk brede selectie. Maar je moet wel de ogen open houden

 15. remco

  10 juli 2013 at 19:39

  ik blijf er erbij het is de voorbereiding de helft van de basis is nieuw en moet nog ingespeeld op elkaar raken
  zien tegen getafe en mvv wel hoe het gaat

 16. bart

  11 juli 2013 at 08:39

  Het zal benieuwen welke spits er nog gehaald word.

 17. remco

  11 juli 2013 at 12:30

  van duinen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *