AZ en Schaars opnieuw in gesprek voor openbreken contract

By
Updated: mei 25, 2009
AZ en Schaars opnieuw in gesprek voor openbreken contract

AZ en Schaars zullen deze week de onderhandelingen voort zetten. Het gesprek moet er uiteindelijk voor zorgen dat Schaars zijn contract gaat verlengen, want tot op heden loopt zijn contract medio 2010 af.

Marcel Brands is erg positief over het gesprek. “We gaan het gesprek in met de intentie om eruit te komen.”

Beide partijen zaten al eerder tegenover elkaar, maar het vertrek van Louis van Gaal gooide tijdelijk roet in het eten. Toen Van Gaal duidelijk maakte dat er geen spelers van AZ zouden meeverhuizen naar Bayern, namen beide partijen weer contact met elkaar op. “Maar Bayern heeft nooit serieus gespeeld. Wel wilden we even afwachten wie AZ als nieuwe trainer zou aanstellen, dat is natuurlijk vrij essentieel. Nu gaan we het gesprek weer aan met als uitgangspunt een nieuw, meerjarig contract,” aldus de zaakwaarnemer van Schaars.

Wie vindt jij de beste middenvelder van AZ? Stem nu op de poll die je terug kan vinden op de homepage!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>