Van ’t Schip: ‘Ben blij dat Babalj voor AZ heeft gekozen’

By
Updated: juli 5, 2013

John van ’t Schip vindt het fijn dat Eli Babalj heeft gekozen om te vertrekken naar AZ. De Australische speler stond enige tijd onder contract bij Melbourne Heart, waar Van ’t Schip aan het roer stond. De voormalig voetballer is blij met de stap die de speler heeft gezet.     “Ik ben blij dat Eli voor AZ heeft gekozen”, legt Van ’t Schip uit in Voetbal International. “Achteraf gezien kwam zijn vertrek in 2012 naar Rode Ster Belgrado te vroeg. Ik begreep het wel, want de meeste Australische spelers krijgen vaak maar één of twee kansen. En het voelde voor hem weliswaar als thuiskomen, maar hij is daar slecht begeleid.”

Van ’t Schip verwacht dat Babalj het beter zal krijgen in Nederland. “In Nederland krijg je kansen en worden spelers op de juiste manier opgeleid. Eli zal moeten wennen, zeker aan de snelheid van handelen. Ik denk dat AZ Eli rustig wil brengen. Hij heeft niet voor niets voor vier jaar getekend”, besluit Van ’t Schip. Bron: Soccernews.nl

4 Comments

 1. AZ WOMAN

  5 juli 2013 at 17:28

  Komt helemaal goed met begeleiding en training van onze spitsentrainer Piet Keur.

 2. Mike

  5 juli 2013 at 20:42

  Nieuwe uitshirt staat op Google is niet van az maar napoli en overeenkomsten zijn groot

 3. Dedie

  5 juli 2013 at 23:29

  zojuist op Twitter, Altidore gaat naar Sunderland.

 4. yoow

  10 juli 2013 at 07:19

  En dan nog als het uitshirt op die van napoli lijkt. wij komen daar toch niet tegen te spelen, en daarbij.. mertens is naar napoli gegaan dus zien we ze toch wel snel over het hoofd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *