AZ fans mogen meer gaan verwachten van Overtoom: ‘Nu gaat het lekker’

By
Updated: juli 4, 2013

AZ speelde al in januari in op een mogelijk vertrek van Adam Maher en haalde Willie Overtoom weg bij Heracles Almelo. De middenvelder hoopte zich direct te kunnen laten zien, maar in zijn eerste maanden in het elftal van Gertjan Verbeek maakte Overtoom een matige indruk. De international van Kameroen weet dat het beter moet en is op zoek naar sportieve revanche.

Overtoom heeft naar eigen zeggen een ‘relaxte’ vakantie achter de rug en is klaar voor een nieuw seizoen. “Ik heb sinds mijn transfer in de winter naar AZ een paar mindere maanden gehad”, geeft hij toe op de website van AZ. “Tijdens de tweede seizoenshelft wilde ik me ook al graag laten zien, maar dat lukte niet echt, omdat ik me niet echt fit voelde en moest wennen. Nu gaat het lekker.”

Overtoom droeg woensdagavond met een treffer bij aan de 0-8 oefenzege op SV Kleine Sluis en doet het vooralsnog goed in de voorbereiding. De middenvelder heeft naar eigen zeggen een ‘wat aanvallendere rol gekregen’ en krijgt van Verbeek de vrijheid om te switchen met andere middenvelders. AZ speelt nog vijf oefenduels, voordat het op 27 juli met Ajax om de Johan Cruijff Schaal strijdt. Bron: Voetbalzone.nl, bron foto FC update.nl

One Comment

  1. AZformallyknownasAZ

    4 juli 2013 at 17:04

    Hoop dat het lekker gaat lopen met Willy. Als Altidore blijft kun je variëren met je aanval en een ijzersterk middenveld opstellen. De bank wordt dan sowieso veel sterker als vorig jaar. Laat de beste spelen, geef de jeugd kansen en houdt elkaar scherp. Maak gebruik van je bredere selectie in dat aantrekkelijke 3 fronten seizoen en AZ zal weer lekker bovenaan in mee kunnen doen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *