Verbeek verwacht Martens en Marcellis snel terug

By
Updated: juli 3, 2013

Verbeek verwacht snel weer te kunnen beschikken over Maarten Martens en Dirk Marcellis. Beide spelers stonden buitenspel vanwege een knieblessure. Martens heeft al maanden niet meer kunnen spelen en daarom is Verbeek erg voorzichtig.

AZ zal over een week beginnen aan een trainingskamp in Epe. “Daar werken we nu naartoe. Tegen die tijd moeten Maarten en Dirk weer volledig meedoen in de groep”, begon Verbeek in gesprek met Voetbal International.

Toch neemt hij nog niet te veel risico’s. “Go Ahead Eagles vind ik dinsdag nog een iets te zware tegenstander. Maar we spelen op de laatste dag ook nog tegen Steenwijk, dan zouden ze allebei een helft kunnen spelen. Als dat niet lukt, wordt hun rentree verder naar achteren geschoven.”

13 Comments

 1. Jeroen

  3 juli 2013 at 14:23

  Mooi! Zou top zijn als we Martens weer terug hebben in het elftal. Hopelijk kan hij zijn laatste seizoen bij AZ positief afsluiten.

  • woonwagenpower

   3 juli 2013 at 15:08

   Hoop dat Maarten Martens nog 3 jaar bij gaat tekenen!

 2. Mike

  3 juli 2013 at 14:37

  Hoop dat hy wil bijtekenen . En k zeg dat het tijd wordt om Marcellis te verkopen en onze andere rechtsback een ka s te geven ik zie het onwijs in die jongen zitten maar krijgt veel te weinig kansen

  • Jeroen

   3 juli 2013 at 14:40

   Ja ik maak me ook zorgen om Johansson. Werd ooit gehaald als 1 van de grootste talenten uit Zweden, maar heeft amper kans gehad bij AZ. Wordt tijd dat hij eens een tijdje de nieuwe rechtsback gaat worden.

 3. Mike

  3 juli 2013 at 15:11

  Ja precies ik zie het onwijs in hem zitten maar hy krijgt telkens maar 10 min speeltijd zet die jongen in de basis slechter dan dat Marcellis het doet ken niet

 4. oldfan

  3 juli 2013 at 17:18

  Viva Maarten mijn grote favoriet. Als hij er weer bij kan zijn is het genieten geblazen. Ik let altijd op zijn techniek en dat hebben we lange tijd moeten missen. Hopenlijk gaat het lukken.

 5. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  3 juli 2013 at 17:30

  Het probleem is weer iemand met een lange staat van dienst die zichzelf echter niet kan verkopen omdat het geen uitblinker is. Dus staan Verbeek en de TD voor het probleem op de rechtsachter positie. Geen club heeft zich gemeld voor Dirk Marcellis en Verbeek wil hem nog niet passeren voor Johansson. Tja, wat is sociaal, sportief en financieel wijzer? Vasthouden aan een geroutineerde wegloper of vertrouwen geven aan de toekomst?

  • Gerrit Vooijs

   3 juli 2013 at 21:42

   Je hebt de analyse al gemaakt 🙂
   Marcellis kan naar het 2e plan omdat er een goede vervanger klaar staat.
   Aan de linkerkant heeft AZ wel een probleem want achter Viergever staat geen goede vervanger klaar.

   • woonwagenpower

    4 juli 2013 at 09:53

    Geef de jeugd een kans, denk aan Haps.

    • Jeroen

     4 juli 2013 at 09:59

     Haps is inderdaad een talent die klaar is om wat minuten te maken in het eerste. Vergeet Gorter niet he….. die hebben we ook nog….helaas 😉

 6. Maarten

  3 juli 2013 at 21:08

  AZ heeft goed gescoord, 0-8 gewonnen

 7. AZformallyknownasAZ

  3 juli 2013 at 21:36

  Marcellis was het laatse deel van het seizoen belangrijk voor AZ. Was absoluut een meerwaarde. Johansen krijgt zeker kansen. AZ strijdt weer op 3 fronten en we hebben alle selectiespelers hard nodig. Johansen start ook zeer waarschijnlijk dit seizoen. Laat het dan maar eens zien. Ik hem ook bagger wedstrijden zien spelen en slecht zien invallen. Als hij kansen krijgt moet hij ze ook wel gaan pakken.

  • Gerrit Vooijs

   3 juli 2013 at 21:47

   Marcellis is sterk geëindigd maar heeft ook veel bagger wedstrijden gespeeld. In die periode was elke linksbuiten van de tegenstander levensgevaarlijk of het nu een amateur of een al bijna gepensioneerde speler was.
   Je hebt gelijk Johansson heeft toen zijn kansen in die paar minuten die hij kreeg niet gegrepen.
   De defensie van AZ was toen een vergiet waar tegen elke tegenstander kon scoren.
   In de Bekerfinale viel Johannsson wel goed in !

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *