Altidore kon voor 10 miljoen euro vertrekken naar Oost-Europa

By
Updated: juli 3, 2013

Vanuit oost Europa heeft AZ onlangs een bod ontvangen van 10 miljoen euro om Altidore over te nemen. Ondanks dat Alkmaarders graag wilde meewerken, heeft Altidore direct aangegeven geen interesse te hebben in een overgang. De Amerikaanse spits heeft namelijk aangegeven AZ alleen te willen verlaten voor een club uit een topcompetitie.

Sunderland zou concrete interesse hebben, maar AZ heeft het eerste bod van tafel geveegd. Het is nog afwachten of de Engelse club met een beter bod gaat komen.

3 Comments

 1. woonwagenpower

  3 juli 2013 at 15:13

  Ik kan me voorstellen dat Oost Europa niet zijn voorkeur heeft.

 2. AZ4Altijd

  3 juli 2013 at 22:18

  Niks mis met Oost Europa. Verblijf nu door opleiding in Litouwen, maar over algemeen is Oost Europa niet verkeerd. Mooie vrouwen vooral en levenskosten super laag en dan met zo een flink hoog salaris kun je dan als god in Frank. Uhum Oost Europa leven. Heb het hier prima naar mijn zin, maar goed aan andere kant, kwa competitie is er niet zo veel aan uiteraard. Niet zo mooi als bijvoorbeeld een Engeland, Duitsland, Spanje.

 3. AZformallyknownasAZ

  4 juli 2013 at 22:56

  Oost Europa is 26e keuze. Niet doen. Wordt je niet gelukkig van . Er zijn genoeg voorbeelden van landgenoten die gillend terug willen naar West- Europa. De kloof is nog lang niet geslecht qua voetbalcultuur. Het zou niets zijn voor voetbaldier en mensenmens Jozy Altidore. Ik word er zelf ook altijd wat triest van. Weinig levensblijheid en vrolijkheid. Voor sommigen compenseert geld een boel. Dit zal niet voor Jozi gelden. Hij vindt andere waarden in het leven van groter belang.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *