‘Falkenburg zet Panathinaikos in de wachtkamer’

By
Updated: juli 1, 2013

Ondanks dat er een akkoord is tussen AZ en Panathinaikos, lijkt een overgang van Falkenburg naar de Griekse topclub op een doodspoor te belanden. Dat schrijft het Algemeen Dagblad eerder vandaag. Het schijnt dat de middenvelder van AZ nog niet tot een persoonlijk akkoord is gekomen en zet de club in de wachtkamer.

Het is nog onduidelijk of Falkenburg opnieuw een dialoog gaat starten met het bestuur van Panathinaikos. Dat de middenvelder vertrekt is duidelijk, want in Alkmaar heeft men al aangegeven dat er voor hem geen plek meer is. Bron foto: Voetbalprimeur.nl

3 Comments

 1. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  1 juli 2013 at 14:53

  Misschien dat ze in Tilburg nog een plekje voor hem hebben? Dat Panathinaikos heeft volgens mij nog minder knaken te besteden dan Willem II.

 2. woonwagenpower

  1 juli 2013 at 17:33

  Erik, je hebt mooie dingen gedaan(ook als nood spits gespeeld)ook tegen Udinese, ik wens je gauw een nieuwe club, bedankt.

 3. AZ4Altijd

  1 juli 2013 at 21:14

  En zo is het WWP. Hij kan er ook niets aan doen dat hij in begin verkeerd gebruikt is en daardoor vertrouwen verloor. Ik had altijd wel zoiets dat hij wat kon worden. Het kwam er alleen niet uit.

  Succes Erik en hoop dat je snel duidelijkheid heb.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *