‘Viergever beoogde opvolger van Pieters bij PSV’

By
Updated: juni 29, 2013

Na het vertrek van Erik Pieters bij PSV wil de Eindhovense club naar verluidt verder gaan winkelen bij AZ. Zo is PSV al in verregaande onderhandelingen om middenvelder en international Adam Maher over te nemen voor ongeveer acht miljoen euro. Maar ook eenmalig international Nick Viergever zou nu op de radar van PSV staan, meldt het Eindhovens Dagblad.

De 23-jarige verdediger moet de opvolger worden van Erik Pieters, die vrijdag tekende bij Stoke City. Met Viergever zou trainer Phillip Cocu een veelzijdige speler in huis halen, die zowel centraal als links in de verdediging kan spelen en als verdedigende middenvelder.

PSV heeft in elk geval genoeg transfergeld opgehaald om aan Maher en Viergever te spenderen. De transfers van Dries Mertens (Napoli), Jeremain Lens (Dinamo Kiev) en Erik Pieters leverden zo’n 22 miljoen euro op. Bron: Goal.com, bron foto: Voetbalprimeur.nl

5 Comments

 1. Gerrit Vooijs

  29 juni 2013 at 15:41

  Viergever is nu duurder geworden door het vertrek van Wijnaldum. De miljoenen liggen klaar dus dat wordt crashen 🙂

  • Gerrit Vooijs

   29 juni 2013 at 15:44

   Cashen bedoelde ik natuurlijk.

 2. AZformallyknownasAZ

  29 juni 2013 at 15:53

  Ze beogen wat af bij PSV . Ik denk dat ze daar wel van winkelen houden. In de verkoop doen ze het beter. Volgens mij zijn het meer etalage gluurdes die stiekem de prijskraartjes verwisselen en dan er snel met een koopje vandoor willen gaan. Van enige daadkracht is geen sprake. Want oh ooh ooh wat wordt het ze toch moeilijk gemaakt door AZ. Die Noord-Hollandse club die is toch zo lastig he. Die geeft echt geen duimbreed toe. Misschien wordt het tijd dat ze bij andere clubs gaan “beogen” Wellicht mogen ze daar wel de prijskaartjes zelf invullen.

 3. AZ WOMAN

  30 juni 2013 at 06:49

  Zijn het niet onze buren uit de Hoofdstad, dan zijn het wel die gloeilampen, die bij ons komen winkelen.

  • woonwagenpower

   30 juni 2013 at 07:05

   Wegens verbouwing van de selectie, is de winkel een maand gesloten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *