Maher spreekt recht op deel transfersom tegen

By
Updated: juni 28, 2013

Adam Maher zegt geen weet te hebben van zijn contractuele recht op een percentage van de transfersom, als hij vertrekt bij AZ. De zeer getalenteerde middenvelder is een doelwit van PSV, dat al enkele malen met zijn club gesproken heeft over een overstap. Recent kwam naar buiten dat AZ een vraagprijs hanteert van zeven miljoen euro en daarnaast wil dat de kopende club Maher een miljoen euro betaalt.

De Oranje-international zou volgens afspraak recht hebben op een percentage van de transfersom. Hoe hoog dat percentage precies ligt is onduidelijk, maar bij een transfer van zeven miljoen euro zou het om een miljoen euro gaan en dat staat gelijk aan ruim veertien procent. Maher zelf wacht rustig af of hij AZ gaat verlaten voor PSV, of dat hij maandag gewoon weer in Alkmaar begint.

Het eerder verschenen bericht van Voetbal International, waarin melding werd gemaakt van zijn recht op een percentage van de koopsom, doet Maher af als onzin. “Daar klopt helemaal niets van”, zegt de spelmaker in het Algemeen Dagblad. Bron: Voetbalzone.nl

3 Comments

 1. de echte supporter

  28 juni 2013 at 15:52

  ik weet niet wat het is, maar ik denk dat VI gelijk heeft.

  • Gerrit Vooijs

   28 juni 2013 at 16:37

   Ik ook. Maher ziet zijn dromen uit een spatten na het afhaken van A’dam. Nu geeft hij Brands een teken dat hij bereid is om mee te helpen aan de transfer.
   Zal nog een hele toer worden voor Brands om de deal rond te maken. Want inclusief de bonussen en het doorverkoop percentage + het salaris van Sigi Lens is Maher een heel dure speler, nog afgezien van zijn salaris.

   • i.pjotr3

    28 juni 2013 at 18:44

    Daarom komend seizoen nog in t AFAS theater te bewonderen.
    Ze zijn toch zeker niet gek daar in eindhove.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *