Update: ‘Maher meldt zich komend weekend al bij PSV’

By
Updated: juni 26, 2013

PSV wil Adam Maher net als Jeffrey Bruma nog dit weekend vastleggen.

De club rekent op een spoedig definitief akkoord met AZ, de huidige club van Maher. De onderhandelingen zijn inmiddels zover gevorderd dat Maher dit weekend naar Eindhoven komt. Hij zal dan zijn nieuwe contract moeten ondertekenen, de laatste plooien met AZ dienen te worden gladgestreken en bovendien moet Maher een keuring ondergaan. Samen met Bruma staat hij volgende week maandag normaal gesproken op het trainingsveld bij PSV. Bron: ED.nl

Update 27/6

AZ ontkracht dat er een akkoord is met PSV over een transfer van Maher. Het nieuws wat gisteren vanuit Eindhoven de wereld in is geholpen, is erg voorbarig te noemen.

“We zijn nog wel in gesprek. Maar het is zeker niet rond. We blijven allebei bij ons standpunt. De vraagprijs is duidelijk. Als PSV vanavond ‘ja’ zegt, vind ik het best”, aldus Stewart tegenover Omroep Brabant.

 

17 Comments

 1. Jeroen

  26 juni 2013 at 21:11

  Prima! Is deze soap ook mooi afgelopen. Denk dat we met Gudelj en Overtoom twee spelers hebben die prima op zijn positie kunnen spelen. Misschien dat Martens wel weer een kans krijgt van Verbeek achter de spitsen. Zou toch een prima oplossing zijn voor ons.

 2. i.pjotr3

  26 juni 2013 at 21:14

  Een netniet keuze ! laten we de lampies in de competitie voorblijven, dan weet ad8m waar de mooiste club van nederland voetbalt

 3. Jeroen

  26 juni 2013 at 21:40

  Toch bizar. Deze bron geeft een ander verhaal weer van de onderhandelingen: http://www.omroepbrabant.nl/?news/1957361133/Transfer+Maher+Als+PSV+vanavond+ja+zegt,+vind+ik+het+best.aspx

 4. remco

  26 juni 2013 at 22:23

  ik krijg kopijn van al het gezijk
  laat arsenal asjeblieft komen betaal 11 miljoen 10 voor az 1 voor maher
  en weg is al dat domme gezeur elke dag komt er wel zoon bericht op internet te staan .

 5. Dennie

  26 juni 2013 at 23:37

  Eindelijk ben helemaal klaar met dat jochie. Extra salaris beuren en nog elke keer zeiken dat je hoger op wilt. Zo goede statistieken heeft hij ook weer niet. Maait vaker de pal naar de hoekvlag dan op doel. Zal best een talent zijn maar zo geweldig heeft hij ook weer niet gevoetbald dit jaar. Veel balverlies. Btw psv heeft ook niet echt een super teamvolgend jaar als ze niets bijkopen. Moet psv niet eens een keer de gemeente aflossen?

  • gerard

   26 juni 2013 at 23:45

   Maher is ook zeker geen Messi. Goede voetballer zonder meer maar ook bij AZ heeft hij de ploeg niet op sleeptouw kunnen nemen tegen clubs van het rechterrijtje.
   Er werd gezegd dat hij beter functioneerd met beter spelers om hem heen echter de betere spelers Lens, Mertens en mogelijk Toivonen en strootman zijn dan allemaal vertrokken.
   Wellicht van de regen in de drup voor Maher en is hij een verkeerde carriereplanning aan het doen.
   Ajax zou daar integen wel een stap verder zijn geweest omdat er weinig veranderd is aan de ploeg de laatste jaren, dezelfde selectie heeft en er een spelsysteem is.
   Ook Maher is afhankelijk van een goed team, blijft het een elftal in problemen dan vrees ik ook voor maher net zoals dat met het talent Wijnaldum daar is gegaan.

   • De echte supporter

    27 juni 2013 at 06:31

    Gerard met je eens. Maher wil nu gewoon die stap maken voor zijn bankrekening. Sportief gezien is dit een geen juiste stap. Ik ben heel erg blij dat hij opdonderd. Wat is het een vervelend jochie.

 6. gerard

  27 juni 2013 at 00:30

  Dat ventje gaat er een miljoen per seizoen verdienen, kost 8 miljoen of meer en er hangt nog een behoorlijk doorverkoop plaatje aan.
  Nu is het koffiedik kijken maar laat hem over drie seizoenen vertrekken dan heeft hij PSV dus 11 miljoen gekost gezien transfer en salarispost (Lens en Maher willen dan bij een transfer wederom waarschijnlijk ieder weer een dikke miljoen aan overhouden en komt AZ ook nog met het behoorlijke doorverkooppercentage) zitten we al op 15 a 16 miljoen. De vraag is of hij PSV dan nog winst gaat opleveren?
  Vragen die de PSV directie zich nu al dagen stelt…

  • De echte supporter

   27 juni 2013 at 06:32

   Zal psv wel een paar parkeerplaatsen verkopen aan de gemeente. Dan dichten ze het gat wel op die manier.

 7. Jay

  27 juni 2013 at 09:36

  Er zal nog geen akkoord zijn, maar het is duidelijk dat PSV voor Maher gaat en Maher ook naar PSV wil, dus dan zullen ze er wel snel uitkomen. PSV is natuurlijk wel een stap omhoog. Daar is de druk om te presteren hoger, je doet altijd mee voor de prijzen, groter stadion, misschien CL, je wordt eerder opgemerkt door drote clubs en je verdient er meer. Dus ja, opzich snap ik Maher wel. En als dat ons dan ook nog veel geld oplevert zeg ik, veel plezier daar. Wij gaan wel verder met spelers die graag in het AZ shirt spelen.

 8. Derek

  27 juni 2013 at 10:54

  Naar psv gaan is carrière zelfmoord.

 9. oldfan

  27 juni 2013 at 12:07

  Storm in een glas water.

 10. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  27 juni 2013 at 13:23

  Nog even geduld, hij gaat uiteindelijk alsnog naar de Bijlmer want deze soap moet weer een hele onverwachte wending krijgen op het moment suprême.

 11. Niels

  27 juni 2013 at 21:18

  Isco nu definitief naar Real (bron NOS) misschien dat city dan nog met een niet te weigeren bod komt.

 12. VakZer

  28 juni 2013 at 00:18

  Wat het uiteindelijk mag worden, respect voor Maher. Bedankt voor de beker en het geweldige voetbal. Hij is buitengewone klasse.

 13. i.pjotr3

  28 juni 2013 at 00:41

  Laat hem lekker gaan, over een jaartje staat zn opvolger klaar.
  Dabney dos Santos …..hou hem in de gaten !

 14. Fabje

  30 juni 2013 at 21:17

  Zonet bekend gemaakt dat er een akkoord is.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *