Stewart over transfer Maher: ‘Wij houden gewoon vast aan de vraagprijs’

By
Updated: juni 25, 2013

AZ geeft geen krimp als het gaat om de vraagprijs voor de door PSV begeerde Adam Maher.

Dat valt af te leiden uit de woorden van Earnest Stewart, technisch verantwoordelijke in Alkmaar.

Stewart stelt dat hij net als Brands verantwoording dient af te leggen aan zijn commissarissen en dat zij een bepaalde transfersom in gedachten hebben. Stewart wil geen enkel bedrag bevestigen dat in de media circuleert, laat staan dat hij over de persoonlijke eisen van Maher wil spreken.

“Het gaat erom dat PSV de vraagprijs betaalt. Dan is Adam te koop, laat hij weten.” AZ ontving dinsdag geen nieuw bod van PSV, liet Stewart weten. Ook technisch manager Marcel Brands van PSV liet dat eerder op de dag al weten. Maher moet naar verluidt ongeveer 8 miljoen euro opbrengen. Daarnaast zou AZ bonusclausules willen afsluiten, bijvoorbeeld als PSV er met Maher in slaagt om zich voor de Champions League te plaatsen. “Voer voor de media”, vindt Stewart. “Wij houden gewoon vast aan de vraagprijs. En ook niet vooralsnog, dat blijft gewoon zo.” Bron: ed.nl

5 Comments

 1. Jeroen

  25 juni 2013 at 22:22

  Inderdaad gewoon poot stijf houden. Ze betalen het bedrag wat we willen en anders gaan ze hun aandacht maar verleggen naar een andere speler. Misschien komt Maher er dan ook wel achter dat het buitenland misschien een betere optie is.

 2. i.pjotr3

  25 juni 2013 at 22:28

  Gewoon tot na WK2014 in alkmaar te bewonderen, daarna cashen in t buitenland

 3. gerard

  25 juni 2013 at 23:32

  Maher moet naar verluidt ongeveer 8 miljoen euro opbrengen. Daarnaast zou AZ bonusclausules willen afsluiten, bijvoorbeeld als PSV er met Maher in slaagt om zich voor de Champions League te plaatsen. “Voer voor de media”, vindt Stewart. “Wij houden gewoon vast aan de vraagprijs.

  Kortom 8 miljoen, doorverkoop percentages, etc., er klopt geen reet van en is inderdaad zoals Stewart al aangeeft voer voor media.

  De Boer zegt wel tegen over de NOS een bedrag:
  http://nos.nl/artikel/522265-de-boer-maher-te-duur.html
  gezien de Boer precies weet wat AZ vraagt zou die 10 miljoen wel eens kunnen kloppen.

 4. ko

  26 juni 2013 at 09:49

  AZ heeft nog nooit een vraagprijs genoemd dus je weet het niet

 5. woonwagenpower

  26 juni 2013 at 10:06

  Heel goed van AZ.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *