De Boer over zaak-Maher: ‘Puur een financiële kwestie’

By
Updated: juni 25, 2013

Frank de Boer begon dinsdagmorgen met de voorbereiding op het seizoen 2013/14 bij Ajax. De oud-verdediger maakte zijn club de voorbije drie seizoenen landskampioen en heeft datzelfde doel voor ogen zodra de competitie weer losbarst. Hij had Adam Maher graag naar Amsterdam zien komen, maar recent liet Marc Overmars weten dat door de naam van de AZ-middenvelder een streep was gezet.

De negentienjarige spelmaker is te duur voor Ajax en geniet niet langer de prioriteit, zo was de boodschap. De Boer sluit zich aan bij de woorden en keuze van de directeur voetbalzaken, maar jammer blijft het wel. Woorden van die strekking sprak De Boer dinsdag aan De Telegraaf. De kwaliteiten van Maher staan voor de hoofdtrainer nog altijd buiten kijf.

“Ik vind hem nog steeds een fantastische speler, maar het is de nieuwe lijn bij Ajax dat er geen exorbitante bedragen meer worden betaald voor nieuwe spelers. Daar doen de miljoenen uit de Champions League niets aan af. Het is puur een financiële kwestie”, lichtte de coach toe. Bron: Voetbalzone.nl

3 Comments

 1. i.pjotr3

  25 juni 2013 at 15:32

  Willen we jullie ook niet meer horen, huilers

 2. Nelis

  25 juni 2013 at 17:42

  Nou kom op De Boer, iets meer passie erin. Drijf die prijs omhoog! 10 miljoen met doorverkoop percentage in binnen en buitenland!

 3. gerard

  25 juni 2013 at 21:18

  Heel wat beter beleidt dan in Eindhoven, laat ze eerst eens de gemeente afbetalen nu men weer wat geld in kassa heeft. Maar nee, dat wordt weer uitgegeven inplaats van de jeugd eens een kans te geven of Wijnaldum op die plaats te zetten waar hij feitelijk ook het best tot zijn recht komt. Hij komt straks weer op de bank te zitten gezien de rechtsbuiten daar weer hertseld is. Dom beleid met geldverspilling.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *