Vertrek Maher naar PSV nog geen zekerheid

By
Updated: juni 22, 2013

De onderhandelingen tussen AZ en PSV over een transfer van Adam Maher verlopen soepel, maar het wordt volgens Marcel Brands niet eenvoudig om de spelmaker over te nemen. PSV beraadt zich momenteel over een tegenvoorstel van AZ nadat de Eindhovenaren een bod uitbrachten. AZ heeft inmiddels toestemming verleend aan Maher en zaakwaarnemer Sigi Lens om met PSV te praten over een contract.

Van concurrentie voor PSV is voorlopig weinig sprake, daar Ajax reeds afhaakte voor Maher. De Amsterdammers zouden de jeugdinternational te duur vinden en richten het vizier volledig op Lerin Duarte van Heracles Almelo. Brands verwacht dat het ook voor PSV moeilijk wordt. “Het wordt nog pittig om tot een deal te komen. Ajax is niet voor niets afgehaakt”, verklaart de technisch manager in gesprek met het Algemeen Dagblad. Bron: Soccernews.nl

7 Comments

 1. Justin

  22 juni 2013 at 15:35

  Ajax is niet voor niets afgehaakt … wat bedoeld Brands hiermee?
  Is die Brands weer een spelletje aan het spelen of zo?

 2. gerard

  22 juni 2013 at 15:50

  Real madrid versterkt zich met Spaans jeugdinternational Isco voor een goede 20 miljoen waardoor City naast het net vist.
  Er gaan geruchten dat Maher tweede keus was mocht er geen overgang voor City met deze jeugd international komen wellicht dat AZ daarom PSV een tijdslimiet heeft gegeven om akkoord te gaan met het voorstel?

 3. Fortuna

  22 juni 2013 at 17:54

  Ik denk dat Man City maher gaat kopen en die verhuren hem dan weer aan Psv voor een jaar.

 4. AZformallyknownasAZ

  22 juni 2013 at 18:00

  Brands uitspraak is spel. Het houdt verband met verscil wat AZ vraag en PSV wil bieden. Het bod zal iets beter zijn als vorig jaar of rond de winterstop maar het zal nog niet conform de wensen van AZ zijn. Om de prijs te drukken wordt er nu door PSV gekozen voor psychologische oorlogsvoering. Het is natuurlijk bijzonder vreemd om je concurrent op te voeren als excuus om maar te niet veel te hoeven betalen. Het gaat weer om het creëren van een vervelende sfeer en om het scheppen van een beeld van AZ wat niet past bij de werkelijkheid. Het liefst zou PSV, AZ namelijk zien als snoeptent united en Maher met een grote koopzondag korting willen ophalen. Gelukkig is AZ wijzer en heeft he geduld. Het is eigenlijk wel vreemd want Lens en Mertens vertrekken bepaald ook niet voor snoeptentprijzen. Maar niets hypocriets is PSV vreemd. Akelig ploegie eigen lijk.

 5. De echte supporter

  22 juni 2013 at 19:24

  Misschien kunnen ze nog een parkeerplaats verkopen aan de gemeente, dan hebben ze misschien genoeg geld

  • woonwagenpower

   23 juni 2013 at 08:39

   We wachten rustig af, we hebben geen haast, heel verstandige woorden van Stewart, jammer voor brands want dat maakt zijn onderhandelingspositie niet sterk! En brands weet ook dat Adam nog een twee jarig contract heeft, dus volgend jaar verkopen is ook vroeg genoeg, maar dan zal hij wel veel meer moeten opbrengen als nu, want hij heeft dan waarschijnlijk op het WK zijn kunsten aan de hele wereld vertoont. En volgens mij vind Gert-Jan Verbeek het ook niet vervelend om Adam nog een seizoen in de selectie te hebben.

 6. Gerrit Vooijs

  23 juni 2013 at 22:57

  Brands geeft aan dat er een behoorlijk prijskaartje aan Maher hangt waardoor het niet eenvoudig zal zijn om er een grote winst aan over te houden.

  Ik zeg stel: 6,5 miljoen + 30% bij doorverkoop ( ca.15 mljn) + 10 % Maher + 1 mljn Sigi Lens. De totale koopsom wordt dan 11 miljoen voor AZ, 1,1 miljoen voor Maher, 1 miljoen voor Lens + 3 jaar salaris a’ 1 miljoen maakt ca. 16 miljoen aan kosten voor PSV.

  Om winst te maken moet PSV dus minstens 20 miljoen vangen……. Dit zou dus wel eens de reden kunnen zijn waarom a’dam is afgehaakt en waarom Brands een slag om de arm houdt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *