Messaoud nieuwste aanwinst van Willem II

By
Updated: juni 21, 2013

Messaoud tekende eerder vandaag een contract bij Willem II voor twee seizoenen, met een optie van nog een seizoen. Ondanks dat de middenvelder bij AZ vaak de topscorer was van de voorbereidingen, heeft hij nooit echt de kans gehad om zich te bewijzen in de Eredivisie.

Gelukkig zijn ze bij Willem II erg blij met hun nieuwe aanwinst: ‘Ali is een echte aanwinst voor Willem II. Het is de beoogde nummer 10 waar we naar op zoek waren. We zijn blij dat hij voor ons heeft gekozen.’

4 Comments

 1. Roan

  21 juni 2013 at 18:59

  Jammer had hem graag in de eredivisie gezien, maar wel heel slim gedaan van willem 2, voor hun een top middenvelder

 2. Azmanu

  21 juni 2013 at 19:03

  Alle degradatie klanten van de Eredivisie hebben zitten slapen. Jammer dat AZ messaoud nooit uitgeleend heeft. Misschien had hij zich dan wel verder ontwikkelt. Jammer dat hij weinig kansen gehad heeft.

 3. Timon

  21 juni 2013 at 19:19

  Horen wij nooit meer wat van!

 4. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  21 juni 2013 at 22:36

  Willem II speelt volgend seizoen weer eredivisie dankzij Ali Messaoud…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *