Altidore wil niet naar Oost-Europa

By
Updated: juni 21, 2013

AZ-spits Jozy Altidore heeft meerdere aanbiedingen van clubs uit Rusland en Oekraïne naast zich neergelegd. De spits van het Amerikaanse elftal ziet alleen een carrière in Oost-Europa niet zitten.

AZ-directeur voetbalzaken Earnest Stewart bevestigt dat aardig wat clubs zich gemeld hebben in Alkmaar: “Maar Jozy zelf ziet het niet zitten daar te voetballen. Hij heeft alle aanbiedingen afgeslagen.”

Engelse media berichten dat Sunderland interesse zou hebben. Stewart zegt dat te hebben gehoord, maar dat niemand zich nog gemeld heeft in Alkmaar. Stewart: “Wij hebben nog niets vernomen, dus kan ik de interesse niet bevestigen.”

Daarnaast ligt de bal qua transfer van Maher naar PSV bij de club uit Eindhoven. “Wij hebben aangegeven hoe wij er in staan. Dat hebben ze meegenomen en gaan ze intern bespreken. We wachten af. Wij hebben geen haast.”

Daarnaast wordt er door AZ nog steeds met Panathinaikos onderhandeld over een transfer van Erik Falkenburg. De aan NEC verhuurde speler staat in de belangstelling van de Grieken. “Dat loopt al even. De gesprekken gaan prima maar er is nog geen akkoord.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *