Van Gaal sluit overname AZ spelers niet geheel uit

By
Updated: mei 17, 2009
Van Gaal sluit overname AZ spelers niet geheel uit

Hoewel Louis van Gaal in principe aangaf niet te zullen bieden op spelers van AZ heeft de trainer die uitspraak nu iets genuanceerd. “Ik zal zeker niet de lont in het kruitvat stoppen”, zegt Van Gaal in gesprek met RTV Noord-Holland.

Nadat de overgang van Van Gaal naar Bayern München afgelopen week beklonken werd gaven zowel de oefenmeester als Bayern-directeur Karl-Heinz Rummenigge aan dat de Alkmaarders niet hoeven te vrezen dat de Duitse club achter spelers van AZ aan gaat. Hoewel daar op dit moment geen sprake van is, sluit Van Gaal niet uit dat hij spelers meeneemt naar Duitsland.

“In principe doe ik het niet, maar als er geboden wordt op spelers van AZ, dan zou het kunnen zijn dat ik me daarin meng”, aldus Van Gaal. “Alleen zal het niet zo zijn dat ik de eerste zal zijn die op spelers biedt. Dat vind ik niet op zijn plaats.”

Op dit moment is er echter geen sprake van een mogelijke overgang van bijvoorbeeld spelers als Sergio Romero en Stijn Schaars naar Beieren. “Nee, dat gebeurt op dit moment zeker niet. Maar ik zal zeker niet de lont in het kruitvat stoppen.” Bron: Voetbalprimeur.nl

Wie vindt jij de beste verdediger van AZ? Stem nu op de poll die je terug kan vinden op de homepage!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>