Ajax belt AZ en Maher af: “Geen interesse meer”

By
Updated: juni 20, 2013

Ajax is definitief afgehaakt in strijd om de handtekening van Adam Maher. Lange tijd leek het erop dat Maher naar Ajax zou vertrekken, maar vandaag maakte technisch directeur Overmars bekend dat ze geen interesse meer hebben. “Ik heb Adam en zijn zaakwaarnemer Sigi Lens gebeld dat wij andere keuzes maken. Daarnaast heb ik AZ gezegd dat we geen interesse meer hebben”, vertelt Overmars in De Telegraaf.

PSV zal zeer content zijn met dit bericht, want gezien de wens van Maher om in Nederland te blijven, zijn zij de enige “topclub” die nog een kans heeft om de talentvolle middenvelder over te nemen. Ook vanwege de verkoop van Mertens en Lens beschikt PSV over voldoende financiele middelen om aan de vraagprijs van AZ te voldoen.

4 Comments

 1. Peejee

  20 juni 2013 at 09:27

  Arrogant 020 heeft gesproken!!! Of wij daar even notie van willen nemen.

 2. woonwagenpower

  20 juni 2013 at 10:11

  Adam, dit is nu de vierde keer in je nog jonge leven dat 020 je teleurstel. eerst 3x op talenten dagen en nu dus weer, trek je conclusie zou ik zeggen, en ik wens je veel wijsheid toe.

 3. TW

  20 juni 2013 at 10:53

  Kan hij mooi in de tweede wdstrijd van AZ laten zien wat 020 gaat missen…

 4. brandon

  20 juni 2013 at 13:48

  Geen geld wel een grote bek.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *