PSV meldt zich opnieuw bij AZ voor Maher

By
Updated: juni 19, 2013

Nu Jeremain Lens voor bijna negen miljoen euro is verkocht aan Dinamo Kiev, is de portefeuille bij PSV weer aardig gevuld. Maar niet voor lang. De Eindhovenaren gaan nu proberen Adam Maher aan te trekken.

“Marcel Brands (technisch manager van PSV, red.) heeft me telefonisch op de hoogte gesteld van de interesse”, bevestigt technisch directeur Earnest Stewart van AZ in De Telegraaf. De 19-jarige middenvelder was in de winterstop al bijna rond met PSV, maar toen ketste de transfer op het laatste moment. Bron: Elfvoetbal.nl

 

14 Comments

 1. Jeroen

  19 juni 2013 at 08:58

  Lees wel overal op Internet dat de vraagprijs is gezakt tot 7.5 miljoen. Overigens moet AZ nog een deel afstaan aan Maher omdat hij dit heeft laten opnemen in een clausule. Moet eerlijk zeggen dat dit nog vrij weinig is voor een van de grootste talenten van Nederland. Mag hopen dat AZ nog kan profiteren van een eventuele doorverkoop.

 2. woonwagenpower

  19 juni 2013 at 09:22

  Een bedrag als 7,5 miljoen is een weggeef prijs, ik kan me het ook niet voorstellen, als ik zie waar spelers uit tukkerland , 020, lampenstad, vitesse(van ginkel), opbrengen tijdens een transfer, moet dit wel verwezen worden naar het land der fabelen. Trouwens bij mijn weten laat ons AZ zich nooit uit over bedragen, dus waarom nu wel ?
  Ik heb vertrouwen in Stewart en de hele staf , dat ze deze kilo goud niet voor ijzer prijs verkopen!

 3. Jay

  19 juni 2013 at 09:28

  Maher zal inderdaad voor iets van 8,5 miljoen verkocht worden en dan hopelijk wel met een hoog doorverkooppercentage. Binnen Nederland zie je geen transfers meer van 10 miljoen of meer. Alleen als er een Engelse club zou komen zal de prijs hoger liggen.

 4. AZformallyknownasAZ

  19 juni 2013 at 09:29

  Ben met je eens dat AZ geen uitspraken doet over salarissen. 7.5 miljoen is dus zomaar weer eens een bedrag wat uit de lucht is geplukt. Ben wel benieuwd wat Maher nu gaat doen. Hij lijkt toch nu wel echt naar Ajax of PSV te vertrekken. Ik hoop dat het getouwtrek niet meer te lang gaat duren en dat iedereen weet waar hij straks aan toe is.
  Is wel zo rustig in de voorbereiding op komend seizoen.

 5. piet retief

  19 juni 2013 at 10:02

  allemaal kletskoek
  als ik geld had zou ik het zetten op een overgang naar onze Amsterdamse ‘vrienden’ binnen nu en 2 weken voor een som van 8 miljoen.
  Hij zou gek zijn naar PSV te gaan. Daar draait het niet. Hij kan beter naar 020 gaan alhoewel dat tegen mijn gevoel indruist uiteraard.

 6. Vak J

  19 juni 2013 at 10:50

  Mertens voor 10 miljoen naar Napoli en Lens ook weg voor 9 miljoen. Ik hoop dat AZ toch minstens 12 miljoen vraagt voor het beste talent van nederland. Waar blijven de contacten van Ajax? Dus 12 miljoen of liefst meer, strik erom weg ermee en bezig zijn met de voorbereiding op het nieuwe seizoen!!

 7. Leo

  19 juni 2013 at 12:29

  AZ heeft zijn topspelers nooit voor heel veel geld kunnen verkopen. Bij voorbeeld Moussa Dembele is voor slechts 6,5 miljoen verkocht aan Fulham. Dembele heeft bij AZ meer laten zien dan Maher. Dus verwacht nu dus ook geen verkoop van 9 a 10 miljoen. Met de beroemde gunfactor die AZ altijd bij uitgaande transfers toepast mag AZ de handen dichtknijpen bij verkoop voor 7,5 miljoen plus doorverkoopbonus.

 8. remco

  19 juni 2013 at 12:58

  daar klopt niks van die 7,5 miljoen
  als dat zo is waarom zou ajax afhaken
  ze willen gewoon 10miljoen en az geeft NOOIT transferprijzen vrij dus dit is een dikke rodel
  az moet hem gewoon aan arsenal verkopen klaar

  • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

   19 juni 2013 at 13:38

   AZ zal altijd een vraagprijs of antwoord op een bod geven aan de potentiële kopende partijen en alhoewel AZ misschien discreet is en discretie vraagt zijn er vaak mensen bij de verkoop/aankoop (indirect) betrokken die hun mond niet over deze prijs kunnen houden. En via via komt het dan naar buiten met een waarheidsgehalte waar je je vraagtekens bij mag zetten.
   Ik gok nog steeds op Ajax zodra Eriksen verkocht is. Ajax heeft al aangegeven dat de vraagprijs voor Maher geen punt is om af te haken op dit moment. Geduld.

 9. remco

  19 juni 2013 at 12:59

  leo
  het probleem met dembele was omdat ze toen in geld nood zaten

 10. gerard

  19 juni 2013 at 14:01

  Maher kijk uit wat jedoet mocht je serieus afwegen om naar PSV tegaa.
  De Eindhovense club is sinds we in 2008 kampioen zijn geworden slechts elk seizoen een positie hoger geeindigd op de ranglijst behalve dan dit huidige rampseizoen voor ons.
  Daarbij is PSV een broeinest waar het altijd onrustig is, zit het wederom het seizoen niet mee zal Brands en de voorzitter hun biezen moeten pakken en wat staat er dan weer te gebeuren. Wijnaldum nog niet zolang geleden het talent van nederland kan er over mee praten dat talent in Eindhoven niet alleen goed genoeg is.
  Wellicht horen het sommige niet graag maar Ajax zou een veel betere keuze zijn, je speelt er CL, staat meer in de kijker en de club draaid nu al enkele jaren in rustig vaarwater. Bij PSV kan het alle kanten op, je hebt zomaar kans met een goed seizoen van ons dat we weer boven de Eindhovenaren eindigen (waar Lens vorig seizoen een belangrijk inbreng had) en dat is toch niet wat Maher voor ogen had?

 11. kaazie87

  19 juni 2013 at 14:13

  op vi staat dat az 8 miljoen wil overhouden aan de transfer van maher. maher schijnt zelf ook een gedeelte over te houden aan de transfer, nou begrijp ik waarom hij zo graag wil, het is puur eigen belang. maar acht miljoen over houden is niet echt heel veel of wel? en voor hoeveel zal altidore weggaan denken jullie? als maher met 2 jaar contract laat zeggen 9 miljoen oplevert dan zal altidore echt niet meer dan 7 miljoen opleveren schat ik zo

 12. woonwagenpower

  20 juni 2013 at 08:00

  Ik heb net gekeken naar reacties op het feit dat 020 8x om half een moet spelen, op ajaxshowtime, wat een zielige kinderachtige reacties daar, ze voelen zich nu al benadeelt, Ik ben blij dat wij als AZ fans niet zo zeuren over, en kinderlijk reageren op het speelschema. (ik wou het gewoon even kwijt).

 13. Jeroen

  20 juni 2013 at 08:58

  Ajax is definitief afgehaakt voor Maher. PSV heeft op dit moment dus de beste papieren.

  Lees ook net dat PSV waarschijnlijk Stijn Schaars weer terug naar Nederland gaat halen: http://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/item/schaars-opnieuw-het-vizier-van-psv

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *