Altidore weer goud waard voor USA

By
Updated: juni 19, 2013

Jozy Altidore heeft de Verenigde Staten een belangrijke zege bezorgd in de kwalificatiereeks voor het WK voetbal in 2014 in Brazilië. De spits van AZ maakte het enige doelpunt in de wedstrijd tegen Honduras (1-0). Het is al de vierde treffer van de geblokte spits in de laatste vier wedstrijden.

Dankzij de zege handhaaft de Verenigde Staten zich aan kop van hun kwalificatiepoule. ‘Team USA’ heeft nu 13 punten vergaard in zes duels. De eerste drie landen van de poule plaatsen zich rechtstreeks voor het WK, de nummer 4 speelt een tweeluik met Nieuw Zeeland voor een ticket naar Brazilië. Bron: Telegraaf.nl

 

4 Comments

 1. Leo

  19 juni 2013 at 12:24

  Een compliment voor Altidore. Vier interlands achter elkaar scoren is echt een topprestatie. Wat een seizoen heeft Jozy achter de rug, 8 goals in de beker en 23 in de competitie. Deze topper die graag in Alkmaar wil blijven hebben wij volgend seizoen broodnodig.

 2. AZ4Altijd

  19 juni 2013 at 13:07

  Inderdaad. Wat zou het mooi zijn als hij samen in aanval kan staan samen met Aron. En nog mooier als ze beide zwervende rol krijgen. Dan Jozy in Spits en Aron aangever, dan Aron Spits en Jozy aangever. Dit is erg verwarrend tijdens de wedstrijd voor de tegenstander . Werkelijk. Dit kan heel mooi worden. Gewoon nog 1 seizoen behouden. Dan kunnen wij op de tribune ook weer genieten .

  • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

   19 juni 2013 at 13:25

   Laten we dan hopen dat Gertjan Verbeek deze variant ook eens wil proberen. Het zou mij verbazen als het er snel van komt maar wie weet.

 3. Mike

  19 juni 2013 at 21:31

  Heerlijke speler Jozy echt een topspits in wording , Blijft stappen maken. Zou heerlijk zijn als hij bij AZ blijft maar als hij vertrekt heb ik nog steeds heel veel respect voor Jozy, kunnen vele spelers nog van leren (maher !!!!!) een perfect prof.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *