‘Maher heeft mondeling akkoord met Ajax’

By
Updated: juni 16, 2013

Adam Maher maakte al eerder bekend voor een overstap naar Ajax of PSV te gaan kiezen. Ajax Showtime heeft zondag van een bron binnen de club vernomen dat Maher al maandenlang een akkoord heeft met de Amsterdamse club over een contract van vier jaar.

Maher zou in Amsterdam bijna één miljoen euro per jaar gaan verdienen. Dat bedrag is exclusief bonussen. Alleen AZ zou een overeenkomst tussen Maher en Ajax nog in de weg kunnen zitten. De Alkmaarders willen vermoedelijk de hoofdprijs ontvangen voor het toptalent, dat terugkeert van het jeugd-EK met Oranje onder 21.

Het is nog niet bekend of Maher ook een mondelinge overeenkomst met PSV heeft. Zaakwaarnemer Sigi Lens is niet bereikbaar voor enig commentaar en toelichting op het gerucht. Bron: Soccernews.nl

17 Comments

 1. Jeroen

  16 juni 2013 at 19:57

  Nou vertrek maar lekker! Deze hou je toch niet meer in Alkmaar. Het is aan AZ om de prijs in ieder geval lekker hoog te houden.

 2. Niels

  16 juni 2013 at 20:21

  Ja hoor krijgen we dat vuile ajax spelletje weer.

 3. VakZer

  16 juni 2013 at 21:10

  Het spel is begonnen. Hiermee drijven ze de prijs omhoog. Persoonlijk hoop ik dat hij een goede keuze maakt, een die zijn talent door laat ontwikkelen. Dan is Championsleague belangrijk. Ajax lijkt dan wel de beste papieren te hebben, ook omdat PSV alles verkoopt.

  Toch hoop ik op een Engelse club. Arsenal of Man U.

 4. AZ WOMAN

  16 juni 2013 at 21:16

  ajax betekent JE NIET AAN DE AFSPRAKEN HOEVEN TE HOUDEN !!!
  PUNT 1 : ajax heeft een herenakkoord met feyenoord wat inhoud geen jeugdspelers bij elkaar weg te halen, ajax schendt eenzijdig die afspraak.
  PUNT 2 : afspraak eerst een club benaderen en na akkoord van AZ dan de speler benaderen. Dit is niet de eerste keer dat die club uit de hoofdstad dit flikt .
  Ik kan me heel goed voorstellen dat dhr Gerbrands, dhr Stewart en dhr Verbeek zich gruwelijk besodernieterd voelen door ajax en jongetje maher.
  (lichtpuntje tot nu toe zijn er weinig spelers geslaagd die deze weg bewandeld hebben van AZ naar ajax ).
  maher heb je geen eergevoel als je 3 X op talenten dagen wordt afgewezen bij ajax nu toch op hangende pootjes naar die vervelende club te gaan, ze willen niet eens betalen wat je waard bent .
  Zo ga je niet om met AZ die je wel het vertrouwen en kansen gaf .

  • Jeroen

   16 juni 2013 at 22:44

   Helemaal gelijk… Schandalig hoe Ajax zich opstelt. Ik maar denken dat je eerst een akkoord moet bereiken met de club voordat je de speler mag benaderen,… Maar goed dat geldt niet voor 020.

   • AZ WOMAN

    16 juni 2013 at 23:10

    eigelijk zou 020 hier boetes voor moeten krijgen voor structueel de spelregels overtreden

 5. Nelis

  16 juni 2013 at 21:52

  Helemaal uitknijpen die joden Stuart!!

 6. Fortuna

  16 juni 2013 at 22:42

  Gewoon niet verkopen aan concurrenten

 7. i.pjotr3

  17 juni 2013 at 00:41

  Ernie, gooi er nog maar wat miljoentjes bij, zuig die 020 ers helemaal leeg

 8. woonwagenpower

  17 juni 2013 at 06:34

  Witte boorden criminelen zijn het, altijd lachend het spel oneerlijk spelen!
  Ik wens Gert-jan Verbeek en de staf heel veel wijsheid toe om hier mee om te gaan!

 9. oldfan

  17 juni 2013 at 08:09

  Wat reageren velen emo. Dat hij weg zou gaan wisten we al een tijdje. Hij past niet (meer) in het plaatje van AZ. Het is een mooie voetballer die past in een team met mooie voetballers. Hij heeft veel voor AZ betekent. Dat hij nu naar 020 gaat zal mij een worst zijn.Als ze maar betalen en ons geen poot willen uitdraaien! En even een aparte clausule er in dat we minstens x% bij doorverkoop willen hebben. Van mij mag hij uitblinken bij de championsleaguewedstrijden. Deste meer brengt hij op.
  Het C-team is kampioen van Ned. geworden. De toekomst is belangrijk niet het verleden.

 10. Michiel

  17 juni 2013 at 09:58

  Grappig hoe iedereen over de zeik gaat over een gerucht dat door AJAX SHOWTIME is rondgestrooid. Dat noemen jullie een bron?

 11. AZ4Altijd

  17 juni 2013 at 10:17

  Ik maak mij nergens druk om. Leuk dat hij mondeling akkoord heeft, maar er zal zeker geen akkoord komen als 020 niet de prijs betaald die AZ voor hem wil hebben.
  Mij maakt het ook niet uit waar hij gaat spelen, maar uiteraard heb ik wel een voorkeur. Namelijk Engeland, Duitsland of Spanje. Persoonlijk vind ik hem meer een Spanje voetballer. Technisch, snel. Dat past meer bij Spanje dan Engeland, wat kracht voetbal is . En dat is Maher nog niet. Nog to licht. Maar goed. 10 miljoen en geen cent minder. En die X% bij doorverkoop uiteraard 😛 .

  020 Showtime is zeker geen goede bron. Dus mensen. Rustig aan.

 12. gerard

  17 juni 2013 at 12:11

  Even buiten waar deze speler nu wel of niet naar toe gaat, ik ben toch wel een beetje geschrokken hoe minimaal zijn inbreng op het EK was.
  Een Maher hoeft voor mij niet de ene naar de andere goal te maken het is immers geen spits maar moet wel de schakel, het patroon zijn op het middenveld. Gezien de vele miljoenen die om zijn nek hangen moet hij instaat worden geacht de lijnen te kunnen uit zetten en iets extra’s te brengen op dit soort tournooien. Hiervan heb ik helaas nagenoeg niets van op dit EK gezien. Sterker, in zijn plaats had ook een andere speler kunnen staan.
  We hebben het destijds al eens met spelers als Affelay gehad waar we alle een groot europese topper in zagen maar helaas ver weg hebben zien zakken.
  Zeker is Adam een fantastisch talent maar of hij de echte topper gaat worden dat is nog maar de vraag gezien in dit soort wedstrijden zijn inbreng nog zodanig is geweest dat je je twijfels mag hebben.
  Ik denk dan ook dat zo’n ajax of psv echt nog niet zeker van hun zaak zijn om een dermate hoog transfer bedrag op tafel gaan leggen voor een enkele speler waarvn het toch nog afwachten is wat hij gaat doen… leuk spelen in de eredivisie maar ook dat gene brengen in bijv. de CL??

 13. Mike

  17 juni 2013 at 12:55

  en wie gaan ze halen als opvolger mag hopen dat ze wel iemand van formaat halen!!!

 14. kaazie87

  17 juni 2013 at 15:28

  ik denk dat ze helemaal niemand gaan halen dit seizoen overtoom moet de nieuwe maher worden en anders verwachten ze een heleboel van berghok en je heb martens nog maar die verwacht ik als hij fit is op de linksbuiten positie en als gudmondsson weggaat wat er dik in zit want zijn contract loopt af zal er een talent gehaald worden ik hoop zelf op een mokhtar die dan samen met lewis uit gaat maken wie dit seizoen en anders volgens seizoen de linksbuiten wordt maar een nieuwe nummer 10 zal er niet gehaald worden vrees ik michien dat ze met het geld van maher de selectie gaan versterken middels een rechtsback en een linksbuiten en als ik eerlijk ben hoop ik dat ook en de rest van het geld wat over is hoop ik dat ze dat gaan reserveren voor de stadion uitbreiding want stewart heeft al eerder aangegeven dat als het jeugdcomplex staat dat ze dan gaan sparen voor een stadionuitbreiding waardoor er dus meer geld binnen gehaald gaat worden

 15. Jay

  17 juni 2013 at 16:34

  AZ heeft al bevestigd dat Ajax nog geen bod heeft gedaan op Maher. Sterker nog, er is nog niet 1 club geweest die een bod op Maher heeft gedaan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *