Van Gaal neemt geen spelers mee naar Bayern München

By
Updated: mei 14, 2009
Van Gaal neemt geen spelers mee naar Bayern München

Dirk Scheringa en consorten kunnen opgelucht adem halen. Volgens Bayern München- directeur Karl-Heinz Rummenigge is de nieuwe trainer van de Duitsers, Louis van Gaal, niet van plan om AZ-spelers mee te nemen naar Beieren.

De Telegraaf meldde donderdag dat Sergio Romero hoog op het verlanglijstje van Van Gaal zou staan. De Argentijnse goalie zou op de nominatie staan om met de trainer mee te verhuizen naar Beieren. Hoewel Rummenigge in Bild toegeeft dat de club zijn zinnen op een nieuwe doelman heeft gezet, spreekt hij tegen dat het hier om Romero gaat.

“Louis van Gaal is niet van plan om spelers van zijn oude club mee te nemen naar Bayern”, stelt Rummenigge in gesprek met de krant. De club richt zijn pijlen dan ook op René Adler (Bayer Leverkusen) en Manuel Neuer (Schalke 04). Eén van hen zal de nieuwe doelman van Bayern moeten worden.

Romero heeft in Alkmaar nog een contract dat hem tot de zomer van 2012 aan de club verbindt. Mocht Bayern alsnog besluiten de Argentijn aan te willen trekken, zal het dus diep in de buidel moeten tasten.Bron: Voetbalprimeur

Wie vindt jij de beste verdediger van AZ? Stem nu op de poll die je terug kan vinden op de homepage!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>