AZ is voorlopig klaar met shoppen

By
Updated: juni 12, 2013

AZ is voorlopig klaar met shoppen! De Alkmaarders waren behoorlijk effectief in de eerste weken dat de transfermarkt is geopend. Met Babalj, Gouweleeuw, Wuytens en Gudelj kan AZ zich opmaken voor het nieuwe seizoen.

“Wij zijn klaar op de transfermarkt, als alles zo blijft,” aldus Stewart tegenover VI. “We hebben nu wie we willen hebben. Als we iemand moeten verkopen zullen we weer rondkijken naar een vervanger”.

21 Comments

 1. Jeroen

  12 juni 2013 at 13:53

  Complimenten aan Stewart en co! Ze zijn bijzonder effectief geweest. Dit betekent overigens ook dat wanneer Viergever, Maher en/of Altidore vertrekken, er weer nieuwe versterkingen worden gehaald… Of zullen ze die niet eens meer meerekenen?

  Ben nog wel benieuwd wat er gaat gebeuren met Marcellis en Gudmunddson. Contracten lopen volgend jaar af.

  • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

   12 juni 2013 at 14:38

   Met die twee zullen ze wel bezig zijn maar het zijn twee spelers die weinig hebben gekost in de aanschaf en in onderhoud waarschijnlijk ook niet de duurste zijn.
   Maar laten we ons geen zand in de ogen strooien, de transfermarkt zal nog wel voor reuring gaan zorgen bij AZ. Het is immers nog vroeg.

   • woonwagenpower

    12 juni 2013 at 15:09

    Mocht Maher verkocht worden, is er Gudelj of Overtoom. Mocht Altidore verkocht worden is er Johansson of Babalj. Mocht Viergever verkocht worden is er Gouweleeuw en Wuytens. Volgens mij doen ze er goed aan om alleen nog te verkopen(even de bankrekening aanzuiveren), en de rest op te vangen met eigen jeugd, indien nodig, want die moeten ook kansen krijgen.

 2. kaazie87

  12 juni 2013 at 14:41

  ik verwacht dat Marcellis en gudmondsson worden verkocht en dat er voor hun ook vervangers gehaald gaan worden iig zal er voor gudmondsson een vervanger gehaald worden dat heeft stewart zelf gezegd in vi en voor Marcellis hebben ze natuurlijk al johansson en haps alleen hoop ik persoonlijk dat altidore nog een jaar blijft

  esteban

  wijnaldum wuytens gouweleeuw johannsson

  henrikssen gudelj

  overtoom

  martens/mohktar altidore beeren

  • Arnout

   13 juni 2013 at 17:00

   Deze is beter,

   Esteban

   Wijnaldum Wuytens Gouweleeuw Mrcellis

   Henrikssen Gudelj Martens

   Beerens Altidore Gudmundsson.

   Hou je Johansson achter de hand als Altidore vermoeid/geblesseerd raakt. Nooit al je kruit verschieten!

 3. AZ4Altijd

  12 juni 2013 at 14:45

  Wat is dat KAaz?

  Ik zeg:

  Esteban

  Johansson Wuytens , Gouweleeuw , Wijnaldum

  Henrikssen , Martens / Overtoom , Gudelj

  Beerens, Altidore, Aron Johansson.

  Ten alle tijde Aron en Altidore in de aanval.

 4. kaazie87

  12 juni 2013 at 15:46

  waarom overtoom in plaats van gudelj en waarom links op het middenveld ze zijn allebij rechts? en waarom aaron johannsson links voorin omdat hij snel is? omdat hij doelpunten ken maken? hij heeft bij jong ijsland wel is een paar wedstrijdjes linksbuiten gestaan maar ik denk niet dat hij op die positie gescout is en ik denk dat martens als hij fit is altijd op moet stellen omdat hij simpelweg de beste van allemaal op zijn positie is

 5. AZ4Altijd

  12 juni 2013 at 17:27

  Dan Beerens eruit en Johansson erin. Dat kan een goud duo zijn waarbij ze niet aan de positie hoeven te houden, dus ze wisselen elkaar af in de spits. Dan zet je Martens op links. Wat jij wil. Ook goed. Maar die moeten samen werken. Aron is niet gehaald om pinchhitter te worden. Daar kunnen we Babelj voor gebruiken in eerste instantie.

  Maar om eerlijk te zijn zie ik liever een 4-4-2 met Ruit op Middenveld.

  • i.pjotr3

   12 juni 2013 at 18:18

   Ik mis maher in jullie opstelling, hij heeft nog een contract tot 2015 en is nog niet verkocht. Ik moet het nog maar eens zien, kan of wil 020/psv hem niet betalen dan is Ad8m nog niet vertrokken en kan t wel eens een heel leuk seizoen worden

 6. kaazie87

  12 juni 2013 at 19:29

  Diegene die denken dat maher blijft die gelofen echt in sprookjes want die gaat echt wel weg en persoonlijk denk ik als jong oranje klaar is dat er spoedig bericht zal komen waar hij heen gaat en voor mij staat alvast dat hij naar 020 gaat als ze al bereid zijn 7 miljoen voor van ginkel te geven zal die 9 miljoen voor maher geen probleem zijn

  • gerard

   12 juni 2013 at 22:46

   Dan zullen ze eerst toch Eriksen moeten verkopen en gezien Ajax daar ook een bepaald bedrag voor ogen heeft is het maar de vraag of het buitenland dat bereid is te betalen voo een speler die zeker europees geheel nog niets heeft laten zien.
   Ze zullen dus eerst moeten verkopen anders heb je kans dat Eriksen met een jaar verlengd en het seizoen daarop weer vertrekt als er wellicht meer interesse voor zijn persoontje is ontstaan.

 7. Timon

  12 juni 2013 at 19:58

  Nieuwe trainer!

  • Dedie

   12 juni 2013 at 20:25

   ga lekker ergens zeuren joh

  • woonwagenpower

   13 juni 2013 at 08:28

   Nieuwe Timon Bedoel jij!

 8. AZ4Altijd

  12 juni 2013 at 20:42

  Flikker eens op met 9 miljoen. Jezus. Ze willen 20 miljoen voor een Erikssen hebben. Nou zo geweldig is die gast niet. Staat al ruim een jaar stil in ontwikkeling. 12 miljoen minimaal.

  • wesley

   12 juni 2013 at 21:21

   ik ben het helemaal met je eens. psv kocht strootman ook voor 20 miljoen. maar maher heeft op zijn leeftijd al veel meer ervaring als dat strootman toen had, dus mocht psv nog intresse hebben mogen ze minimaal boven de 10 miljoen betalen.

 9. Gerrit Vooijs

  12 juni 2013 at 22:38

  Maher zal uiteindelijk wel vertrekken als er ca. 9 miljoen voor hem wordt betaald. Met al die nieuwe spelers is AZ door de reserves heen en wordt de salarishuishouding zwaar belast !
  De duurste jongens zijn Altidore, Martens, Maher en vermoedelijk ook Wuytens. Altidore wil wel blijven voor minder als 9. Ton maar natuurlijk niet voor de huidige 3 ton.
  Maher heeft ook een flink opgewaardeerd contract dus zal zeker meer als 5 ton verdienen, Martens heeft nog een DSB contract en Wuytens heeft AZ verkozen boven Twente dus moet ook een topsalaris hebben.

  Dat is naast al die andere spelers voor mijn gevoel iets teveel van het goede en dus moet AZ misschien wel een verkoop overwegen /accepteren.

 10. gerard

  12 juni 2013 at 22:43

  Toch vind ik nog steeds dat de linksback en de linksbuitenpositie zwak zijn ingevuld.
  Wijnaldum was goed op weg maar die zal een contract moeten worden voorgelegd en schaar ik dus bij shopping waarvan Stewart dus zegt dat ze klaar zijn.
  Beide posties blijven dus zwakke bezetting…jammer.

 11. Peejee

  12 juni 2013 at 23:30

  Heren, blijf lekker speculeren en filosoferen, feit blijft dat alleen Stewart en co de zaak controleren en beheren en daar gaan ze ons verder niet over informeren ook al is dat soms niet te verteren.

 12. woonwagenpower

  13 juni 2013 at 08:30

  Na alle interland verplichtingen, zal de markt zich wel gaan roeren, maar ik heb alle vertrouwen in Gerbrands, Stewart, en Gert-Jan Verbeek.

 13. AZ4Altijd

  13 juni 2013 at 09:09

  Normaal kan ik mij wel vinden in je Reacties Gerrit, maar kom op. Zo een toptalent. Wat we in jaren niet hebben gezien, moet gewoon voor alles boven de 10 miljoen verkocht worden. Niet eronder. Als er voor een Luuk de Jong al boven de 10 miljoen betaald word en een Ola John, waarvan ik kan zeggen dat beide werkelijk niet eens in de buurt komen van Maher, dan laat je Maher toch niet gaan voor een wanhoopsfooi van 9 miljoen. Kom op zeg. Wat ik eerder al aangaf. Zelfs Erikssen > flapdrol die al ruim een jaar stil staat in ontwikkeling moet 20 opbrengen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *