‘Panathinaikos in Alkmaar om te onderhandelen over transfer Falkenburg’

By
Updated: juni 10, 2013

Diverse Griekse media weet te melden dat de trainer van Panathinaikos naar Alkmaar is afgereisd om te onderhandelen over de vraagprijs van Falkenburg.

Volgens dezelfde bron zou er nog maar een verschil tussen vraag en aanbod zijn van 200.000 euro.  De kans is groot dat Falkenburg vertrekt uit Alkmaar. Eerder gingen de geruchten in het rond dat hij zou worden betrokken bij een ruildeal met Gudelj, maar sinds gisteren zijn transfer al is aangekondigd lijkt dat niet te gaan gebeuren. Zelf blijft de middenvelder hopen op een transfer naar de Griekse topclub. Bron: Voetbalzone.nl

4 Comments

 1. Niels

  10 juni 2013 at 09:50

  Zou mooi zijn als we hier nog een mooi bedrag aan over houden! Een mooie transfer is hem gegund. Zijn belangrijke goal in Italie zal ik nooit vergeten!

 2. woonwagenpower

  10 juni 2013 at 10:01

  Ik denk dat hij min of meer, al aan nac verbonden is, aangezien wij Gudelj hebben vastgelegd.

 3. i.pjotr3

  10 juni 2013 at 14:41

  Bankgarantie , niet vergeten ernie !!!!!!!!!

 4. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  10 juni 2013 at 15:04

  Ben benieuwd welk bedrag AZ nog denkt te vangen voor hem. En hoe AZ denkt Ruud Boymans ergens te slijten die naar verluid toch acht ton heeft gekost bij aanschaf. O.a. deze jongens zijn de afschrijvingen voor AZ deze transferperiode die wat van de glans af halen ten opzichte van eventuele succesvolle verkopen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *