Luyckx, Holman, Didulica en Poulsen mogen vertrekken

By
Updated: mei 14, 2009
Luyckx, Holman, Didulica en Poulsen mogen vertrekken

De leiding van AZ krijgt een drukke zomer. Want behalve een nieuwe trainer heeft de Alkmaarse club versterkingen op het oog. Technisch directeur Marcel Brands wil doorselecteren op de reservebank.

De leiding van AZ voerde daarom deze week gesprekken met een aantal reservespelers over hun toekomst in Alkmaar. Aan spelers als Simon Poulsen, Brett Holman, Kees Luyckx en Joey Didulica werd verteld dat AZ medewerking zal verlenen als ze na dit seizoen een nieuwe werkgever kunnen vinden.

Niemand móet vertrekken, maar AZ zal de spelers die tussen de twaalfde en achttiende positie in de selectie verkeren ook niet tegenhouden. Voor Didulica bestaat interesse uit het buitenland. Hij wil niet opnieuw een heel seizoen op de bank zitten. Vertrekt hij, dan moet AZ snel op zoek naar een nieuwe keeper.

Kees Luyckx kan voor veel clubs een interessante optie zijn. Hij heeft het als centrale verdediger prima gedaan en zijn contract loopt volgend jaar af. Voor Luyckx geldt hetzelfde als voor Didulica. Hij wil in deze fase vooral veel aan spelen toekomen. Bron: AD.nl

Wie vindt jij de beste verdediger van AZ? Stem nu op de poll die je terug kan vinden op de homepage!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *