Viergever hoopt op Ajax of PSV

By
Updated: juni 7, 2013

Nick Viergever heeft nog altijd goede hoop AZ te verruilen voor één van de topclubs in de Nederlandse Eredivisie. Na een minder seizoen wordt de verdediger wat minder vaak in verband gebracht met een transfer. Viergever beschikt over een contract tot medio 2014 en staat mogelijk voor een vertrek uit Alkmaar.     “Ik ben wat uit beeld geraakt”, vertelt de verdediger tegenover Voetbal International. “Zo voelt het soms wel. Maar nu ben ik er ook meer mee bezig. Vorig jaar dacht ik helemaal nog niet aan een transfer. Ajax legde een goed bod neer bij AZ. Het was onbespreekbaar. Die interesse is er nog steeds, zeggen ze”, aldus Viergever.

“Ik ben dus niet helemaal uit de picture, hoogstens sta ik wat verder op de achtergrond”, vervolgt de oud-Spartaan. “Daarom is de kans groot dat ik na de vakantie eerst gewoon bij AZ aan de voorbereiding begin. Als er geen Nederlandse club komt, moet ik een afweging maken. Mijn contract uitdienen of naar het buitenland? Maar dan moet er wel iets leuks komen. Ik zie mezelf niet bij de nummer twaalf van Frankrijk zitten.” Bron: Soccernews.nl, bron foto: Voetbalprimeur.nl

3 Comments

 1. gerard

  7 juni 2013 at 14:09

  Sorry, ik heb Viergever nooit echt een grootheid gevonden.
  Blijf het zeggen dat hij een goede naam heeft opgebouwd toen AZ de minst gepaseerde verdeding van de eredivisie had met spelers als Moisander, Rasmus Elm, Poulsen, Werrnbloom, etc. om hem heen. Juist dit seizoen kan je stellen is hij door de mand gevallen want ook hij had veel meer moeten brengen. Ik kan me niet voorstellen dat een club Viergever op zijn lijst heeft staan en de voorkeur geven aan de namen die je tegenwoordig hoort rond gaan. Spelers die bij mindere clubs als AZ wel de nodige indruk maakte.

 2. Geert

  7 juni 2013 at 14:52

  Ik kan me best voorstellen dat ajax hem wilt hebben om naast Moisander in het centrum te zetten. Van mij mag hij sowieso weg. We hebben Gouweleeuw erbij en misschien dat Wuytens of Ayala erbij komt. Verder hebben we natuurlijk Lam nog.

 3. Mike

  7 juni 2013 at 18:10

  Natuurlijk wilt ajax hem vorige seizoen waren Moisander en Viergever de minst gepaseerd duo. Dus waarom risico nemen als je weet dat deze twee elkaar goed aanvullen. Goeie keuze van ajax maar wel voor 3 a 4 Miljoen 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *