Wuytens gaat kiezen tussen AZ, Twente en Club Brugge

By
Updated: juni 7, 2013

Jan Wuytens (27) heeft uitgesproken dat de kans dat hij naar Club Brugge verkast kleiner is geworden. De transfervrije verdediger van FC Utrecht kondigde al wel aan te zullen kiezen tussen de Belgische topclub, FC Twente of AZ.

Wuytens was in zijn vier seizoenen bij FC Utrecht altijd een vaste waarde in het hart van de defensie. In Alkmaar kan hij de opvolger worden van Nick Viergever, die aast op een transfer naar een topclub. Behalve AZ en Club Brugge is ook FC Twente geïnteresseerd.

Wuytens heeft al een medische keuring ondergaan bij Club, maar geeft zelf aan dat een transfer verder weg is dan verwacht. ‘Club heeft nog niet laten weten wat het van mijn voorstel vond. Vrijdag wil ik de knoop doorhakken. Ik moet bekennen dat de kans steeds kleiner wordt dat ik naar Club Brugge ga’, zegt Wuytens in de Belgische media.

De verdediger is op de hoogte van de Nederlandse interesse. ‘Een van die drie clubs wordt het’, bracht hij het rijtje mogelijke bestemmingen terug tot AZ, FC Twente of Club Brugge.

Bron: vi.nl

2 Comments

  1. Jeroen

    7 juni 2013 at 13:25

    Lekker in de Eredivisie blijven spelen. Heeft toch meer aanzien dat de Belgische competitive. We zullen zien voor welke club hij gaat kiezen. Hopen jullie dat hij naar AZ gaat?

  2. gerard

    7 juni 2013 at 14:13

    Heb toch echt de Mexicaanse slager tussen keurige jongens als Gouweleeuw of een viergever rondlopen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *