Transfer Falkenburg naar Panathinaikos van de baan

By
Updated: juni 6, 2013

De kans dat Falkenburg naar de Griekse topclub Panathinaikos vertrekt is zeer klein geworden. Het schijnt dat het bod uit Griekenland veel te laag is en daardoor niet eens ruimte overlaat om te onderhandelen.

‘Ik besef dat wij misschien wel iets te hoog in de boom zijn gaan zitten. Dat is het spel. Meestel kom je elkaar dan ergens in het midden tegen. Maar gezien het flinke verschil en de economische situatie in Griekenland, vraag ik me af of dat in dit geval wel gaat lukken,’ aldus Stewart in VI.

5 Comments

 1. mike

  6 juni 2013 at 10:34

  das mooi kennen we hem in een deal met gudelje betrekken

 2. i.pjotr3

  6 juni 2013 at 16:44

  Alsof die grieken de poen hebben om hem te betalen, misschien met duistere betalingsconstructies… Gewoon lekker ballen bij AZ, het zit erin bij falkie maar het komt er niet uit!

 3. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  6 juni 2013 at 20:30

  Hij is waard wat een gek er voor geeft. Die Grieken weten dat ze geen geld hebben dus ze bieden een appel en een ei. Vanaf hun kant logisch en zo gek nog niet. Nee hebben ze, ja kunnen ze krijgen. Binnenkort is Falkenburg toch gratis op te halen.

 4. Gerrit Vooijs

  6 juni 2013 at 20:32

  Stewart leest deze sites dus ook en vraagt de hoofdprijs voor Falkenburg. Goed hoeven we niet bang te zijn dat Marcellis, Viergever, Maher en Falkenburg worden verkocht 🙂

 5. woonwagenpower

  7 juni 2013 at 07:20

  Stewart doet dit heel slim, hij wil Falkenburg graag bij een deal betrekken met Gudelj, wil een ander Falkenburg, dan moet er een prijs neer gelegd worden, zodat Gudelj direct gehaald kan worden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *