AZ gaat wederom voor Mexicaan en komt met ‘niet te weigeren bod’

By
Updated: mei 30, 2013

AZ wil zich met onmiddellijke ingang versterken met Hugo Ayala, een 26-jarige verdediger van Tigres. Volgens diverse Mexicaanse media zal de club uit Alkmaar ‘een moeilijk te weigeren bod’ op Ayala uitbrengen. De directie van Tigres staat open voor interessante aanbiedingen voor de negenvoudig international.

Bron: Voetbalzone.nl

16 Comments

 1. Mozes

  30 mei 2013 at 11:36

  Goeie verdediger met veel ervaring. Ik had meer actie bij AZ verwacht. Dit zal wel weer zon zomer worden dat wij pas last minute spelers erbij krijgen.

  Boerrighter, Wuytens, Gudelj, Ayala….onderneem is actie AZ

  • Geert

   30 mei 2013 at 11:38

   Boerrighter zal (denk ik) in een deal met Maher worden betrokken, dus die komt pas als Maher definitief naar ajax gaat. Momenteel hebben we (te) veel concurrentie voor Wuytens en Gudelj, dus die 2 transfers zie ik niet meer doorgaan. AZ heeft hier te traag gehandeld.

   • Jeroen

    30 mei 2013 at 12:09

    Ja of de spelers wachten langer af totdat ze precies weten welke clubs zich allemaal voor ze melden. Als club kan je wel snel actie willen ondernemen, maar je bent toch erg afhankelijk van de speler.

    Ik ken deze verdediger overigens niet. Vraag mij af op welke positie hij gaat spelen. Zal hij bijvoorbeeld Viergever moeten vervangen of met Gouweleeuw de concurrentie aan moeten gaan? Volgens mij is hij toch rechtsbenig?

   • gerard

    30 mei 2013 at 22:17

    AUB geen Boerighter, spelers van dat niveau hebben we al hoor. Lewis , Beerens zijn niet minder. Spelers die goed draaien als het team goed draaid. Gewoon Johansson als valse linksbuiten naast Altidore neerzetten heb je meer gaantie op succes zoals destijds met Holman ook succesvol was gedaan.
    Maher zie ik overigens nog niet vertrekken dit seizoen, niet te betalen namelijk voor eredivisieclubs en zijn waarde zal hierdoor niet dalen na nog een seizoen zoals ook met Chadli, Fer, Wijnaldum, etc. het geval is geweest.

    • Mozes

     1 juni 2013 at 15:38

     Waarom zou je Johansson op linksbuiten zetten als hij in de spits heeft bewezen een killer te zijn?

     Btw Holman heeft seizoenen lang dramatisch gespeeld bij AZ. Ik begrijp daarom nooit waarom supporters nog zijn naam noemen. Hij heeft 1 seizoen goed gedraait en is transfervrij vertrokken.

     Boerrighter is een potentiele oranje klant. Als hij zijn niveau haalt dan is hij zonder twijfel een meerwaarde voor AZ. Lewis heeft niks bewezen op Eredivisie niveau en met Derk heb je iig concurentie in huis. Gudmundsson vertrekt hoogstwaarschijnlijk

     • Jeroen

      1 juni 2013 at 17:44

      Waarom zal Gudmundsson vertrekken? Kan mij niet voorstellen dat er nu een betere club dan AZ interesse in hem zou hebben. Het zou voor zijn ontwikkeling overigens wel goed zijn als er meer concurrentie op zijn positive is. We hebben nu toch alleen Berghuis? Nou die heeft ook nog weinig laten zien dit seizoen…. Toch zie ik liever Wildschut kopen dan Boerrigter. Denk dat Wildschut een stuk goedkoper is.. ook qua salaris. Daarnaast minder gevoelig voor blessures.

 2. remco

  30 mei 2013 at 13:10

  wuytens zal ik niet uisluiten hij beslist volgende week

 3. i.pjotr3

  30 mei 2013 at 14:24

  eindelijk weer een HUGO in de verdediging.
  Als hij het net zo goed gaat doen als zijn naamgenoot (hovenkamp) komt het helemaal goed.

 4. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  30 mei 2013 at 14:42

  Ik krijg de indruk dat AZ wel degelijk werk maakt om spelers snel binnen te halen met de middelen die ze hebben begroot daarvoor en zich niet blind staren op de spelers bovenaan hun lijstjes. De gemeente Alkmaar is nou eenmaal niet de gemeente Eindhoven en er is ook geen rijke oliesheik of louche zakenman die AZ spekt.

  • Gerrit Vooijs

   30 mei 2013 at 18:57

   Precies, AZ heeft niet meer de middelen om de concurrentie bij voorbaat af te troeven.
   Wuytens bv is wel geïnteresseerd maar de transferperiode is net open dus hij wil even kijken of er nog meer interessante aanbiedingen komen en voilà, Twente meldt zich ook.
   Beide clubs mogen nu op hem gaan bieden en hij beslist volgende week.
   Voor Gudelj geldt precies hetzelfde verhaal. Dus AZ moet geduldig en creatief zijn.

 5. Matteo

  30 mei 2013 at 14:49

  waar halen jullie die berichten van Boerigter vandaan ?

 6. AZ4Altijd

  30 mei 2013 at 15:52

  AJB niet Boerrigter. Dat vind ik helemaal niets. Daar verlies je geld op. Die gast zal bij verkoop nooit meer dan 5 miljoen opleveren en is meerendeels geblesseerd. Dus Maher gewoon naar buiten laten verkassen met jaar huur aan ons.

  Boerrigter vind ik helemaal geen uitstraling hebben.

 7. Jay

  30 mei 2013 at 16:53

  Boerrigter is bij AZ nog helemaal niet ter sprake geweest, dat is blijkbaar gewoon een wens van een aantal supporters. De geruchten machine is duidelijk weer hard aan het werk. Dit soort vage mexicaanse nieuwsbronnen moet je ook niet meteen serieus nemen.

  Vooralsnog is AZ bezig met Wuytens en Gudelj, verder is nog niks bevestigd.

 8. oldfan

  30 mei 2013 at 17:22

  Heb altijd gezegd dat er een stoere verdediger bij moet die niet schuwt om in te grijpen. Deze (vent) geeft wel die indruk. Het is een gerucht dus moeten we afwachten. Verder hoop ik nog steeds dat Gudelj komt die in mijn ogen het verschil kan gaan maken.

 9. Gerrit Vooijs

  30 mei 2013 at 21:14

  Ik ken deze speler niet maar dat zegt helemaal niets natuurlijk. Kennelijk kan AZ nog geen overeenstemming bereiken met Wijnaldum. Maar deze jongen is een niet Europese speler en krijgt dus een topsalaris. De AZ scouts zijn dus kennelijk erg overtuigd van zijn kwaliteiten !

 10. Mike

  31 mei 2013 at 15:16

  Ken hem niet alleen van FIFA 😉 Gelukig heeft hij wel al wat ervaring in zijn eigen competitie niet weer zo jong jochie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *