‘AZ-bod op Gudelj van tafel geveegd’

By
Updated: mei 28, 2013

NAC Breda heeft een bod van AZ op Nemanja Gudelj afgewezen. Volgens Omroep Brabant zijn de Bredanaars niet tevreden over de hoogte van de Alkmaarse bieding.

Beide clubs blijven volgens de zender wel in gesprek over een mogelijke overgang van Gudelj naar AZ. Maandag werd duidelijk dat de Alkmaarders concurrentie krijgen van FC Twente, dat in de Servische jeugdinternational een ideale aanwinst ziet voor het middenveld. In Enschede moet hij voor de creativiteit gaan zorgen.

FC Twente zou nog geen bod hebben gedaan op Gudelj, die bij NAC een contract heeft tot medio 2015. Vorige week toonde AZ-directeur Toon Gerbrands zich positief over het eerste contact met NAC. De club deed AZ toen ook een tegenvoorstel. “Het spel is op de wagen, anders doe je dat niet”, zei Gerbrands.

In Alkmaar kan Gudelj op de positie van Adam Maher gaan spelen. Laatstgenoemde heeft zijn zinnen op een binnenlandse transfer naar Ajax of PSV gezet. Bron: Voetbalprimeur.nl

9 Comments

 1. Mike

  28 mei 2013 at 11:20

  Kom op mensen leg even een goed bod neer betrek Falkenburg er bij en dan gaan ze vast we overstag . Zie hem graag komen

 2. oldfan

  28 mei 2013 at 12:41

  Als je weer wil mee tellen zal je toch over de brug moeten komen.Met deze speler kunnen we verder groeien naar een hoger niveau. Daar moet een goed bedrag tegen over staan. Wacht niet te lang want er zijn kapersop de kust die staan te trappelen om het bedrag we neer te leggen.

 3. Niels

  28 mei 2013 at 13:42

  toeslaan nu het nog kan!

 4. gerard

  28 mei 2013 at 21:28

  Probleem is dat een transfer voor Maher die volgens de media al tijden in de lucht hangt maar voor AZ allerminst gezien deze speler als talent van het jaar wel het nodige moet gaan opbrengen wat nu eenmaal voor zo’n talent staat.
  Gezien het een binnenlandse transfer moet betreffen zal het een moeilijke zaak worden en kan er feitelijk ook nog niet echt onderhandeld worden met mogelijke opvolgers.
  De kans dat Maher komend seizoen nog bij AZ speelt is dan ook niet ondenkbeeldig gezien zijn transferwaarde voor de binnenlandse markt niet echt daalt (zie Wijnaldum, fer, Chadli, etc. met nog een jaar te gaan)

 5. AZformallyknownasAZ

  28 mei 2013 at 22:04

  Als Eriks naar Dortmund vertrekt zal Ajax Maher aantrekken. Dit is de wens van Maher zelf. Het loopt allemaal wel wat stroperig. het lijkt wel of geen club een besliising kan nemen. Iedereen is op iederereen aan het bieden, maar er wordt niets afgerond.
  Ik heb besloten de sites even niet meer te volgen want ik word er een beetje depri van.
  Het nieuwe seizoen maar weer. Ik zie wel hoe de selectie er dan uitziet.

 6. woonwagenpower

  29 mei 2013 at 09:20

  Gewoon halen, 5 jarig contract aanbieden, en na drie,vier jaar door verkopen.

 7. kaazie87

  29 mei 2013 at 14:59

  op vi radio laten ze weten dat gudelj absoluut naar twente wil dus dat is heel kut allemaal

  • i.pjotr3

   4 juni 2013 at 18:59

   Hij durft zeker geen europees te spelen!

 8. Mike

  4 juni 2013 at 18:08

  Is der al wat meer nieuws over deze speler hoever het staat met onderhandelingen en over andere spelers ??????

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *