Stewart over aankoop Gouweleeuw: ‘Lang op verlanglijstje’

By
Updated: mei 24, 2013

Eerder vandaag heeft AZ jeugdinternational Jeffrey Gouweleeuw vastgelegd tot de zomer van 2018. Hij maakt de overstap van Heerenveen waar hij nog een contract voor een jaar had. In Alkmaar zal hij de concurrentie aan moeten gaan met Reijnen. Gezien de prestaties van Reijnen dit seizoen mag dit een niet al te groot probleem zijn.

Gouweleeuw zelf is erg blij met zijn overgang naar AZ. “Het heeft lang geduurd, maar ik ben blij dat het nu rond is”, reageert Jeffrey Gouweleeuw na het ondertekenen van zijn contract. “Ik was toe aan een nieuwe stap in een nieuwe omgeving. AZ wilde me graag hebben en liet dat ook aan me merken, dat sprak veel vertrouwen uit. Hier willen ze graag aanvallend voetballen en druk naar voren zetten, ik denk dat dat goed bij mijn spel past.”

“Het was geen geheim dat Jeffrey Gouweleeuw al heel lang op ons verlanglijstje stond”, reageert Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart. “Met hem erbij krijgt onze selectie zowel verdedigend als opbouwend een kwaliteitsimpuls. Bij AZ houden we van verdedigers die in balbezit risico in hun spel durven te leggen. Daardoor komt er meer voetbal in de ploeg. Wij zien veel potentie in Jeffrey. Bij AZ kan hij de volgende stappen richting de top maken.”

One Comment

  1. oldfan

    24 mei 2013 at 17:04

    Goede aankoop, zal absoluut van waarde worden, geef hem de tijd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *