NAC Breda en AZ onderhandelen over Gudelj: ‘Het spel is op de wagen’

By
Updated: mei 22, 2013

De kans is aanwezig dat Nemanja Gudelj komend seizoen in dienst van AZ speelt. De Alkmaarders hebben een bod gedaan op de 21-jarige middenvelder en NAC Breda heeft later een tegenvoorstel neergelegd in Noord-Holland. Dat stemt AZ-directeur Toon Gerbrands tevreden.

Volgens Gebrands is het tegenbod een teken dat de club uit Breda bereid is om te onderhandelen. “Het spel is op de wagen, anders doe je dat niet”, laat de sportbestuurder optekenen in Voetbal International. Mogelijk bewandelt Erik Falkenburg de omgekeerde weg.

Falkenburg werd het voorbije seizoen door AZ verhuurd aan NEC. “Of hij in een eventuele deal met Gudelj wordt betrokken, weet ik niet. Het zou kunnen”, zegt NAC-directeur Jeffrey van As op zijn beurt. De leiding van NAC gaf in een eerder stadium al aan interesse te hebben in Falkenburg. Bron: Voetbalprimeur.nl

13 Comments

 1. Mike

  22 mei 2013 at 17:49

  Mooi om te horen dat ze nog steeds bezig zijn met Gudelje. Ik hoop zo erg dat hij komt samen met Gouweleeuw en dat Wijnaldum ook nog bijtekent. verder nog zoeken naar een andere Centrale verdediger en een linksvoor of Fernando Lewis de kans geven op de linksvoor positie ben wel gecharmeerd van Lewis.

 2. Jeroen

  22 mei 2013 at 18:58

  Goed bezig! Snel halen zodat hij de hele voorbereiding de tijd heft om aan het spel van AZ te wennen.

 3. oldfan

  22 mei 2013 at 20:39

  Gudelj zou wel eens de speler kunnen zijn die voor AZ belangrijk kan gaan worden.
  Hij heeft een enorme drive, is snel voor en achter en is nooit te beroerd om hard te werken en een beuk uit te delen.
  Az mist een kapitein die het voorbeeld geeft en niet te lief is. Na het nodeloze gebrij op het middenveld en elke keer snel de bal kwijt raken is dit de schakel.
  Ik hoop dat AZ deze speler kan contracteren

 4. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  23 mei 2013 at 01:46

  Het is nu wel duidelijk dat de TD van AZ beseft dat ze zich niet nog zo’n ondermaats seizoen kunnen veroorloven door uitverkoopjes uit de schappen te pikken of te blijven hopen op aardige, ideale schoonzonen die uiteindelijk toch het licht niet zien.
  Goedkoop is duurkoop gebleken, want geen van hen heeft waarde gegenereerd en door deze verkeerde zuinigheid zijn waardevolle spelers eerder in waarde gedaald dan gestegen. Kwaliteit kopen is uiteindelijk lonend.
  En als ze in het huidige tempo doorgaan zijn ze waarschijnlijk al vroeg klaar met de inkopen. 🙂
  Maar wel ruimte laten voor aankomende spelers zoals een al terecht genoemde Fernando Lewis die door een kwetsuur jammerlijk uit beeld raakte.

 5. woonwagenpower

  23 mei 2013 at 09:55

  Ik denk dat afgelopen seizoen voor iedereen in de organisatie en staf een leerzaam jaar is geweest, een mens mag fouten maken.want wie zegt dat hij/zij nooit iets fout doet liegt ook. Laten we nu maar blij zijn, met de KNVB BEKER, dat we financieel gezond zijn, en dat moeten we ook houden. Misschien nog grotere/meer sponsors aantrekken. We kunnen sportief nog een heel stuk vooruit, en de voetballers waar nu over en met onderhandelt wordt, heb ik alle vertrouwen in. Misschien ook nog Wildschut en Van Dijk erbij.

 6. AZalkmaar

  23 mei 2013 at 11:49

  Gouweleeuw en Gudelj binnen hengelen! en dan nog Van dijk en Wildschut erbij en ik heb er alle vertrouwen in voor het volgende seizoen!

 7. woonwagenpower

  23 mei 2013 at 12:53

  En ik mag hopen dat Gert-Jan Verbeek nog heel lang trainer blijft, hij is een man naar mijn hart, hij moest ook roeien met de riemen die hij had.

 8. woonwagenpower

  23 mei 2013 at 12:55

  EVEN IETS ANDERS!!!
  Wie heeft ook de column van Dijkshoorn gelezen in de VI nummer 21?
  SCHANDALIG hoe hij AZ te schande wil maken!!!!!!!

  • Jeroen

   23 mei 2013 at 13:07

   Niet gelezen! Wat was de strekking van zijn verhaal?

   • woonwagenpower

    23 mei 2013 at 13:16

    Het is zo misselijk, ik krijg het niet nog eens uit mijn vingers of mond, ik zou zeggen , probeer het zelf te lezen. Die Dijkshoorn kan bij mij geen goed meer doen!

 9. gerard

  23 mei 2013 at 14:25

  Even hypothetisch, stel Gouweleeuw, Gudelj en Wuytens komen erbij en de sterkhouders blijven ook nog een seizoen.
  Altidorte heeft immers al aangegeven graag i Alkmaar te willen blijven,
  Viergever heeft een pover seizoen en zal, wil hij een stap hoger op willen maken, zich meer in de kijker moeten spelen
  en Maher is feitelijk niet voor eredivisiebegrippen te betalen zeker als bij de veel genoemde clubs er niet veel zal vertrekken dan heeft AZ toch lijkt me een elftal dat weer kan wedijveren met deze clubs die Maher zo graag willen binnen hengelen.
  Een topper als Martens is er namelijk ook weer bij, Johansson zal ook van zich doen laten spreken naast Altidore, Henriksen wordt steeds belangrijker en Beerens zal zich optrekken aan het betere niveau om hem heen.

  • Jeroen

   23 mei 2013 at 14:48

   Ja hypothetisch zou je gelijk kunnen hebben 😉 denk alleen dat AZ er alles aan zal doen om Viergever en Marcellis te verkopen. Beide willen niet bijtekenen en lopen dan gratis de deur uit. Maar met de juiste vervanging (Johansson kan Marcellis makkelijk doen vergeten) dan zouden we in ieder geval een beter seizoen moeten zien dan dit jaar 😛

 10. Mike

  23 mei 2013 at 15:19

  Is er meer nieuws of niet .??

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *