PSV heeft op dit moment geen geld voor Maher

By
Updated: mei 16, 2013

PSV mengt zich voorlopig niet meer in de strijd om Adam Maher. De Eindhovenaren hebben op dit moment simpelweg niet de financiële middelen om de middenvelder over te kunnen nemen van AZ.

In januari was PSV nog concreet in de markt voor Maher. De Eindhovenaren lieten telefonisch weten liefst zeven miljoen euro over te hebben voor de spelmaker, maar dat geld lijkt inmiddels niet meer aanwezig. Technisch manager Marcel Brands laat namelijk aan het Eindhovens Dagblad weten dat PSV voorlopig geen bod meer zal doen op het talent.

“Er is op dit moment simpelweg geen geld om zoiets te doen. Zolang er niets is verkocht, is er geen mogelijkheid. Er komt dan ook geen nieuw bod als dat niet gebeurt. Op dit moment is er niks concreet rondom de andere spelers, ook niet rond Marcelo. Als er geld binnenkomt, kunnen we alsnog andere afwegingen maken”, aldus Brands. Bron: Voetbalprimeur.nl

6 Comments

 1. Jeroen

  16 mei 2013 at 21:49

  Minder goed voor de onderhandelingspositie van AZ. Dat zou betekenen dat alleen Ajax nog een grote kans maakt om Maher te kopen. Die zullen nu zeker met een laag bedrag gaan beginnen.

 2. AZ4Altijd

  16 mei 2013 at 22:45

  Ach. 020 mag met laag bod komen. AZ gaat daar niet op in. Proberen kan altijd. Maar is in dat geval sonde van de energie. Voor minder dan 10 miljoen gaat Maher gewoon niet weg. En niet weer met vreemde constructie laten gaan. Das geen optie. Nu geld op tafel, of er gebeurt gewoon niets.

 3. i.pjotr3

  16 mei 2013 at 23:54

  Maher blijft gewoon in seizoen 2013-2014 in Alkmaar voetballen.
  Mooi toch, ik geloof niet dat 020 diep in de buidel zal tasten.
  Met wat nieuwe verdedigende impulsen kan t alleen maar beter gaan in de competitie

 4. woonwagenpower

  17 mei 2013 at 03:18

  Maher zegt wel in Nederland te willen blijven, maar het zou mij niks verbazen, als hij straks in Duitsland voetbalt, dichtbij Nederland, hij verdient er lekker, in het zicht van de bondscoach, en op redelijke afstand van zijn ouders. Als Bayern Munchen oog heeft voor Altidor, dan hebben ze dat ook zeker voor Adam Maher.

 5. NHN

  17 mei 2013 at 12:16

  PSV gaat natuurlijk in deze zomer wel Srontman,Toivonen en waarschijnlijk ook Mertens verkopen. DAn komen ze wel weer langs. Ze weten dat 7 miljoen te weinig is,misschien proberen ze het dan met 8.
  Volgens mij durft 020 het niet aan om een bod neer te leggen, die komen vast aan met een miljoentje of 4, hun kennende. Die gluiperd de boer, gaf al eens aan dat Maher dan maar self moet gaan stoken om weg te komen.
  Het is dan wel prettig om van Maher zelf te horen, dat er misschien toch nog een mogelijkheid is om nog een jaartje bij AZ te spelen. Het kan ook anders.
  Laten we daar op hopen. AZ zal deze zomer ook nog willen vangen,maar dat kan ook met Viergever en misschien Esteban.

 6. fortuna

  17 mei 2013 at 17:26

  Maher gaat gewoon naar engeland of duitsland voor 15 miljoen en word dan verhuurd aan ajax of psv voor az goed en voor maher goed.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *