NAC hoopt zich te versterken met Falkenburg

By
Updated: mei 15, 2013

NAC hoopt zich voor het nieuwe seizoen te versterken met AZ-middenvelder Erik Falkenburg. De middenvelder werd de afgelopen maanden verhuurd aan NEC, maar wist zich daar niet in de kijker te spelen. De club uit Breda zou graag de speler willen verlossen van een uitzichtloze situatie.

Falkenburg stond al eerder in het vizier van NAC, maar de club uit Breda werd niet concreet. Daar lijkt nu verandering in te komen met het dreigende vertrek van Gudelj. Hoeveel geld de huidige nummer dertien over heeft is niet bekend. Wellicht dat AZ de speler gaat betrekken bij een ruildeal om zo Gudelj over te nemen. Eerder deze week werd namelijk bekend gemaakt dat AZ erg veel interesse heeft in de talentvolle NAC middenvelder. Bron foto: Voetbalprimeur.nl

8 Comments

 1. Jeroen

  15 mei 2013 at 11:26

  Mooi betrekken bij een deal om zo Gudelj over te nemen. Anders tegen een leuk bedrag verkopen en uitkijken naar een andere speler. Falkenburg heeft genoeg kansen gehad, maar heeft deze nooit echt weten te benutten.

 2. Oud

  15 mei 2013 at 13:27

  We weten allemaal hoe dit afloopt. Falkenburg gaat naar NAC en schopt daar geen deuk in een pakje boter totdat AZ langskomt en hij er opeens drie maakt. Zie het geval Koenders etc.

  • Dedie

   15 mei 2013 at 13:48

   haha, dat is eenmaal zo, he? Een oud speler krijgt altijd dat gevoel van revanche tegen zijn oude club vooral als het geen goede afloop was.

 3. Geert

  15 mei 2013 at 14:15

  Inderdaad betrekking in een ruil met Gudelj. Lijkt me goed voor alle partijen.

 4. i.pjotr3

  15 mei 2013 at 15:06

  Reijnen erbij op vertoon van Uw BONUSKAART,
  Zeg je nee, dan krijg je er twee….toevallig.

 5. De echte supporter

  15 mei 2013 at 20:43

  lijkt mij ook het beste falkenburg in de deal te betrekken. voor beide partijen is dat denk ik het beste

 6. Mike

  15 mei 2013 at 21:17

  Lijkt me een prima ruil

 7. NHN

  16 mei 2013 at 00:16

  Jammer dat het met Falkenburg nooit echt gelukt is. Vooral aan het einde van vorig seizoen leek het te gaan lukken. Het leeks zelfs een veelscorende pinch-hitter te gaan worden. Maar dit seizoen viel hij weer terug, deelde mee in de malaise, en kon de boel ook niet oppeppen. Ik hoop dat hij bij een mooie club terecht komt, ook als NAC niet doorgaat. Geloof dat er voor gudelj zoveel clubs in de rij staan,dat ik niet geloof in een ruil-deal waar Falkenburg bij betrokken is, maar we zien het wel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *