Vertrek Van Gaal naar Bayern München onzeker

By
Updated: mei 11, 2009
Vertrek Van Gaal naar Bayern München onzeker

De voorzitter van Bayern München is niet meer zo zeker van de komst van Louis van Gaal. Er is wel een akkoord tussen Van Gaal en Bayern München, maar ze vrezen voor de houding van Scheringa.

“Tussen Van Gaal en ons is alles helder”, aldus Hoeness. Tijdens twee gesprekken werden de looptijd van het contract en de financiën geregeld. Maar Bayern München verkeert nu in onzekerheid over de vrijgave van de coach van AZ. “Als het klopt wat ik lees, komt hij niet.”

Op dit moment kunnen ze alleen maar hopen dat Scheringa instemt met een vroegtijdig vertrek van Louis van Gaal. De Duitsers zijn overigens niet bereid om een afkoopsom te betalen. Op dit moment lijkt een eventueel vertrek dan ook niet meer aan de orde.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *